Ce sacrificiu a făcut Liviu Teodorescu ca să nu-și piardă iubita

0

Înainte de a pleca într-o vacanță romantică la Roma, Liviu Teodorescu ne-a povestit cum a reușit să o facă pe Iulia să-i rămână alături pe tot drumul ascensiunii sale artistice și cum a rezistat relația lor probei timpului.

Ținând cont că foarte multe cupluri se despart după ce unul dintre parteneri ajunge celebru, fie din cauza geloziei, fie din pricina infidelității, este un miracol că ei au rezistat împreună 8 ani. Relația lor a început în liceu, iar primul pas a fost făcut de artist. Fata s-a lăsat greu cucerită, ba chiar s-a jucat cu sentimentele lui, dar după câteva luni, nu-și mai închipuia viața fără Liviu. Așa se explică și faptul că a trecut ușor peste momentele de gelozie și a înțeles că locul ei nu poate fi luat prea ușor.

Pentru a-i câștiga încrederea, Liviu a lăsat-o să-i umble în telefon și chiar să citească mesajele pe care le primea de la admiratoare, lucru care acum este în favoarea lui. De câțiva ani, tânăra nu mai este preocupată de cine îi trimite mesaje deocheate.

„Nu îmi pot imagina viața fără ea”

„Nu îmi pot imagina viața fără ea. Este o relație stabilă, care s-a consolidat în timp. Suntem împreună de 8 ani, timp în care am trecut prin multe experiențe. Ne-am maturizat împreună. Faptul că am început relația înainte ca eu să merg la «Vocea României» a fost cumva și un avantaj, și un dezavantaj, pentru că meseria mea presupune să fiu conectat în permanență cu publicul meu, cu cei ce îmi ascultă muzica. Se întâmplă de foarte multe ori să primesc mesaje indecente sau cereri în căsătorie pe rețelele de socializare. În timp, ea s-a obișnuit cu asta, dar la început, recunosc că era puțin geloasă”, ne-a mărturisit Liviu.

A dus-o la Roma de ziua ei

Liviu nu e un tip romantic și surprizele nu prea sunt punctul lui forte în relație, însă de ziua Iuliei a reușit să facă un…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.