ce poți să vezi în iunie

0

Luna iunie vine cu mai multe titluri noi de văzut pe Netflix, dar pe platformă vei vedea și câteva filme românești luna aceasta.

Când vine vorba de seriale, Netflix are sezoane noi pentru mult-așteptatul Black Mirror. Acesta a ajuns la sezonul cinci și avem deja trei trailere pentru acesta. Și Designated Survivor vine cu un nou sezon pe Netflix, pe 7 iunie.

Pe lângă astea și multe alte filme noi, Netflix aduce pe plaformă și câteva filme românești. Toate cele patru filme românești sunt regizate de Cristina Iacob.

Filme românești pe Netflix în iunie

Oh, Ramona

Filmul este bazat pe cartea Suge-o, Ramona a lui Andrei Ciobanu. În 2019, cartea are acum și o ecranizare. Filmul urmărește povestea lui Andrei, un adolescent prins într-o dilemă amoroasă. Acesta trebuie să aleagă între Ramona, fata de care e îndrăgostit de când se știe, și Anemona, o studentă cu un caracter exact opus față de prima.

Deși este un film românesc, tot dialogul este în limba engleză. Producția are atât actori români, precum Bogdan Iancu sau Adina Ștețcu, dar și actori străini.

Selfie

Filmul a fost cel mai bine vândut film românesc al anului 2014. Asta poate și datorită faptului că apare și Smiley. Povestea urmărește trei absolvente de liceu care aleg să meargă la mare în loc să stea acasă și să învețe pentru bac.

În rolurile principale le avem pe Cristina Semciuc, Flavia Hojda și Olimpia Melinte.

Selfie 69

Filmul este o continuare a producției din 2014. Acțiunea se petrece după bac, iar cele trei fete din filmul anterior încep acum o nouă aventură. Ele fac un pariu îndrăzneț: vor să vadă care dintre ele se va mărita în termen de trei zile.

Poveste de dragoste

Filmul îi are în prim plan pe Sebastian și Aprilia, doi tineri care trăiesc, după cum te așteptai după titlu, o poveste de dragoste. Acțiunea se petrece în jurul sărbătorilor de iarnă, într-un oraș…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.