Ce lucrează Sabina Ioana Bădălău, fata controversatului baron PSD Niculae Bădălău

0

Sabina Ioana Bădălău, fiica unuia dintre cei mai importanți oameni din PSD, Niculae Bădălău, a fost transformată, peste noapte, într-o adevărată femeie de afaceri datorită „imperiului” pe care-l deține tatăl său în Giurgiu.

Ce lucrează Sabina Ioana Bădălău, fiica unuia dintre cei mai influenți oameni din PSD

Sabina, fiica lui Niculae Bădălău, actual ministru al Economiei și, cândva, numărul doi în PSD (dar, în continuare membru influent) deține, din cât se știe oficial, firma SABIX SRL (un nume deloc evident…). Această firmă a obținut un contract cu finanțare externă în valoare de 2,9 milioane de lei. În 2010, a semnat un contract cu Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit, pe o durată de 36 de luni. Asta se ntâmpla pe când avea doar 19 și, cumva, numele ei este apare ca fondatoare a unei firme foarte prospere în fieful clanului Bădălău.

Tot ce a obținut a fost datorită meritelor și talentelor personale, evident, așa cum au mai toate fiicele de politicieni.

Sabina Ioana Bădălău s-a dovedit cu adevărat demnă de numele pe care-l purta (s-a căsătorit) pentru că și-a câștigat rapid o reputație de proastă în domeniul afacerilor suspecte. A avut „profesor” bun.

Așa tată, așa fiică…și ginere, evident

Odraslele lui Bădălău

La un moment dat, ea a fost angajată la CNADNR, pe un post pompos și foarte bănos de assistant manager. Se pare că ea a beneficiat în mod ilegale de niște majorări salariale la această instituție și a ajuns, alături de alți 68 de angajați, în atenția Curții de Conturi a României.

Prejudiciul care a fost adus instituției de acești angajați, din care a făcut parte și fata baronului PSD, depășea 700.000 de lei/

Se pare că Sabina nu prea dădea pe la serviciu (unii oameni rămân pentru tot restul vieții niște simpli chiulangii, așa cum făceau prin școală). Atunci când își aducea aminte că e angajată la CNANDR și se…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.