ce faci în caz de urgență

0

În ultimii ani, s-a vorbit foarte mult de încărcare rapidă la telefoane. Indiferent dacă ai sau nu vreun smartphone cu o astfel de tehnologie, există câteva trucuri la care poți apela.

Viteza cu care se încarcă un telefon depinde de foarte mulți parametri. Deși ne-am obișnuit să ne punem smartphone-ul la încărcat peste noapte, în caz de urgență majoră, ar fi bine să cunoști câteva soluții la care să apelezi când ai nevoie de încărcare rapidă la telefon pe parcursul zilei. Unele trucuri le-ai putea percepe ca fiind evidente, dar există cu siguranță niște detalii care ți-au scăpat în peregrinările tale online.

Trucuri pentru încărcare rapidă la orice telefon

  1. Pune-ți telefonul în mod avion pe parcursul încărcării. Partea proastă la această soluție este că nu vei mai putea iniția sau primi apeluri. Dacă ai însă doar 15 minute lângă o priză și vrei să profiți la maxim de acel timp, aceasta este soluția perfectă pentru a spori ritmul de încărcare.
  2. Închide-ți telefonul pe parcursul încărcării. Închiderea tuturor aplicațiilor care ți-ar putea consuma energie inutilă în timpul încărcării face minuni. În plus, imediat după repornire, gadgetul tău favorit s-ar putea să fie mai sprinten pentru o perioadă de timp.
  3. Încarcă-ți telefonul la priză, în loc de laptop sau o baterie externă. Un încărcător original este de asemenea benefic pentru facilitarea încărcării într-un timp cât mai scurt. Dacă ești posesor de iPhone, cumpără-ți un cablu de la USB-C la Lightning pentru a-ți încărca smartphone-ul mai repede decât cu încărcătorul din cutie.
  4. Investește într-o baterie externă ”deșteaptă”. Aproape oricine are o baterie externă în poșetă sau ghiozdan, dar nu toate sunt la fel. Orientează-te către una de la un producător cunoscut și ai grijă să aibă un curent de ieșire de cel puțin 2,1 amperi, dacă nu mai mult. În…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.