Ce au declarat cei de la Marvel

0

În doar câteva luni, Netflix și-a anulat aproape toate show-urile produse în colaborare cu Marvel. Daredevil este doar cea mai recentă victimă a procesului de restructurare.

Netflix este unul dintre cele mai profitabile servicii de streaming de pe mapamond. În 2019 însă, compania va avea un concurent foarte serios în forma unei iminente platforme create de Disney. Aceea va deveni destinația unică atât pentru producțiile Marvel, cât și pentru universul cinematografic Star Wars.

În contextul în care Marvel ține de Disney, era doar o chestiune de timp până când show-urile bazate pe benzi desenate vor dispărea de pe Netflix. Inițial, s-a întâmplat asta cu Iron Fist și mulți au crezut că anularea a fost provocată de popularitatea scăzută a show-ului combinată cu review-urile negative ale criticilor. Nu a trecut însă mult timp și s-a bucurat de aceeași soartă și Luke Cage.

A venit acum rând lui Daredevil, a cărui anulare a fost anunțată de oficialii Netflix pe parcursul weekend-ului. Nici destinul lui Jessica Jones nu este unul foarte cert, dar dacă toate anulările recente  au legătură cu viitorul proiect Disney, nu ar trebui să mai dureze foarte mult până când să se reflecte în același deznodământ.

”Suntem foarte mândri de cel mai recent și ultimul sezon și, cu toate că este foarte dureros pentru fani, am simțit că este bine să închidem acest capitol pe o notă pozitivă. Suntem recunoscători partenerilor noștri de la Marvel, creatorului Erik Oleson, scenariștilor, echipei de producție și ansamblului incredibil de actor, inclusiv lui Charlie Cox în poziția de Daredevil și suntem recunoscători fanilor care au susținut show-ul de-a lungul anilor.” Au declarat oficialii Netflix într-un comunicat trimis celor de la Deadline.

”Marvel este foarte recunoscătoare audienței gigantice care a iubit Marvel`s Daredevil. De la primul moment de eroism al…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.