Căutările pe Google în 2018 îți arată ce nu te-a învățat școala

0

Google prezintă cele mai populare căutări realizate în 2018, iar unele dintre ele îți arată ceea ce nu îi învață școala pe români și ei sunt nevoiți să caute informația pe internet.

Căutările anului 2018 scot în evidență oamenii, evenimentele sau subiectele care au captat atenția românilor în acest an, dar îți arată și de ceea ce au fost curioși românii să afle.

La școală se învață multe lucruri, însă unele sunt omise, iar românii le caută pe Google pentru a afla despre ce este vorba. În alte cazuri, poate nu au fost atenți la ceea ce s-a predat și caută un plus de cunoștiințe pe un anumit subiect.

Acestea fiind zise, în 2018, românii au căutat:

Ce este…?

Ce este bitcoin
Ce este curentul electric
Ce este pe 24 ianuarie
Ce este imunoglobulina
Ce este pesta porcină
Ce este orgasmul
Ce este formularul 600
Ce este pilonul 2 de pensii
Ce este floarea de colț pentru alpiniști
Ce este substantivul

La câteva dintre întrebările de mai sus putem încerca să-ți răspundem chiar aici pe PLAYTECH. Dacă vrei să știi ce este bitcoin-ul atunci poți să arunci un ochi peste articolul acesta sau poți să citești de ce bitcoin și alte monede virtuale sunt bișnița necesară a acestor vremuri.

Despre celebrul formular 600 poți citi aici sau aici. Despre pilonul doi de pensii sau despre cum poți să faci bani de pensie ca să nu depinzi de stat am scris deja.

Ce este substantivul îți spune DEX-ul și sună cam așa : SUBSTANTÍV, (1) substantive, s. n., (2) substantivi, adj. 1. S. n. Parte de vorbire care denumește lucruri, ființe sau noțiuni abstracte și care se modifică, în cele mai multe limbi, după număr și caz. 2. Adj. (În sintagma) Colorant substantiv = colorant care vopsește fibrele fără ajutorul mordanților; colorant direct. – Din fr. substantif, lat. substantivus.

Iar ca să știi ce este orgasmul ar fi cel mai bine să-l experimentezi…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.