Cât costă Netflix în România și cum diferă prețul față de alte țări

0

Dacă te-ai gândit să renunți la piraterie, poate ești interesat să vezi cât costă Netflix în România și dacă merită. Ai aici și o comparație cu alte țări.

În ianuarie 2016, platforma de streaming s-a extins în aproape toate țările din lume. România a fost printre ele și probabil că, dacă n-ai început deja să folosești platforma, te interesează cât costă Netflix în România. Vestea bună e că suntem undeva la mijloc când compari cât costă Netflix la noi cu ce prețuri sunt în alte state.

Cât costă Netflix în România și ce primești de banii plătiți

Sunt mai multe moduri în care îți poți face abonament la Netflix în România. Ai opțiunea de-a plăti prin magazinele de aplicații pentru Android, adică Play Store, respectiv App Store, sau direct prin site-ul oficial al platformei. Pentru acest articol despre cât costă Netflix la noi am luat ca referință site-ul companiei.

  • 8 euro (aprox. 38 lei) pe lună: nu ai acces la conținut Full HD și poți viziona doar pe un ecran în același timp
  • 10 euro (aprox. 47 lei) pe lună: ai acces la conținut Full HD, dar nu 4K, iar vizionarea se poate face pe două dispozitive în același timp
  • 12 euro (aprox. 56 lei) pe lună: practic, ai toate opțiunile – conținut 4K și vizionare simultană pe patru dispozitive.

Indiferent de cât costă Netflix, ai acces la platformă de pe toate dispozitivele suportate oficial: televizoare smart (Android, Tizen, webOS), de pe platformele Android și iOS, dar și pe dispozitive ca Apple TV. Iar prima lună, dacă n-ai mai avut abonament, e gratuită.

Cât costă Netflix pe App Store? Eu mi-am făcut abonamentul pe un iPhone și plătesc în fiecare lună prin App Store.

Partea bună e că abonamentul e mai ieftin. Astfel, prețurile de mai sus, în App Store, sunt următoarele: 30 de lei, 40 de lei, 48 de lei. E o economie de aproape 10 lei la cel mai mare abonament. Partea proastă e că…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.