Cât a costat stadionul de la Cumpăna, noul fief al competițiilor de copii și juniori organizate de FRF

0

Acesta este cel de-al 6 complex sportiv finalizat de CNI de la demararea subprogramului ”Complexuri sportive” din cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social. Până în prezent, au fost finalizate peste 1.130 de obiective de investiții în infrastructura sportivă din România (săli de sport, bazine de înot, patinoare artificiale sau complexuri sportive).

”Este o investiţie extrem de importantă atât pentru cei 1.850 de elevi şi preşcolari, cât și pentru cei peste 17.600 de locuitori ai comunei Cumpăna. Mă bucur că acest proiect ambiţios a fost realizat în cele mai bune condiţii, pentru că, investind în sport, investim în sănătatea noastră şi a copiilor noştri”, a menţionat viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu.

Obiectivul a fost realizat cu fonduri asigurate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP), prin Compania Naţională de Investiţii (CNI), are 850 de locuri în tribune şi cuprinde:

– un teren de fotbal cu o dimensiune de 105m x 68m, care respectă cerințele UEFA;

– spații dedicate și altor discipline sportive:

– atletism (pistă de alergare cu 4 culoare pentru 400m, aruncarea ciocanului, aruncarea discului și a greutății);

– oină (teren de oină), handbal, volei, baschet, tenis.

Complexul Sportiv ”Centenar 2018” din Cumpăna, județul Constanța, a fost inaugurat cu fast, pe 9 mai. La eveniment au fost prezenți primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, Daniel Suciu (viceprim-ministrul României, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice), Ecaterina Andronescu (ministrul Educaţiei Naţionale), Bogdan Matei (ministrul Tineretului şi Sportului), Gheorghe Hagi, Dumitru Botănoiu (secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale), Irina Pătrăşcoiu (director general al Companiei Naţionale de Investiţii), Claudiu Coadă (director general adjunct AFIR), Doina Stăiculescu (vicepreşedintele…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.