Câștigătorii Galei Elle Style Awards 2018

0

Gala Elle Style Awards 2018 a reunit vedete din România și specialiști din industria modei. Revista Elle, care sărbătorește 21 de ani de existență, a pregătit, ca în fiecare an, un show de zile mari, la care cele mai populare vedete au fost premiate pe baza voturilor primite de la cititori.

Anul acesta, Elle a integrat, în premieră, o categorie exclusiv masculină – Best Male Pop Artist – și o categorie dedicată designerilor de bijuterii – Best Jewelry Designer.

Câștigătorii Galei Elle Style Awards 2018

Best Young Designer – Diana Tache

Diana a studiat la UNArte, în București, iar creațiile ei vestimentare sunt în perfect acord cu timpurile pe care le trăim. Adică eclectice, sclipitoare, zgomotoase și imposibil de ignorat. Se definește drept beauty lover și beauty maker, și nu e greu să observăm de ce – pentru că pare îndrăgostită de toate acele detalii estetice care ne pot face viețile mai frumoase.

Diana Tache

Best Model – Ștefania Ivănescu

Publicul a făcut cunoștință cu Ștefania Ivănescu în editoriale de modă în ELLE, pe podiumurile de prezentare ale marilor case de modă și în pictoriale publicate de cele mai prestigioase reviste de modă din lume. Mereu senzuală și cameleonică, Ștefania a fost câștigătoarea categoriei Best Model și anul trecut.

Ștefania Ivănescu

Ștefania Ivănescu

Best Make-up Artist – Ioana Stratulat

Gustul pentru industria de beauty se trage din familie, iar tehnica Ioanei, deja o vedetă a machiajului, e dobândită de la Alexandru Abagiu, împreună cu care lucrează adeseori. Stilul ei fidelizează, iar acesta este cel mai important lucru pentru o persoană al cărei job este să înfrumusețeze.

Ioana Stratulat

Ioana Stratulat

Best Hairstylist – Adonis Enache

A urmat cursurile Academiei de Estetică și Coafură Topline și, pentru că este un profesionist fără cusur, dar și pentru că ne face pe toate mai frumoase, el este astăzi…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.