Care este povestea clipului video în care Prințul William o ignoră pe Meghan Markle

0

Înainte de perioada sărbătorilor, toată lumea credea că Ducesa de Cambridge și Ducese de Sussex se află într-un conflict. Mai mult, potrivit unor surse, cele două ar fi trebuit să se împace din dorința Reginei, deoarece aceasta nu-și mai dorește atât de multă dramă în familia regală.

Aceste zvonuri sunt false, potrivit apropiaților familiei regale, un lucru care nu poate decât să ne bucure. Cu toate acestea, un alt clip video din ziua de Crăciun a dus lansarea unui alt zvon. În clipul video Meghan pare că vrea să vorbească cu Prințul William, iar acesta își aranjează fularul.

În mod evident, o mulțime de persoane au considerat că Ducele de Cambridge a ignorat-o pur și simplu pe Meghan Markle, însă expertul în limbajul trupului, Judi James, a declarat pentru o revistă internațională că există mai mult de atât când vine vorba de o astfel de situație.

„Distanțarea dintre ei ar putea fi cauzată de tensiuni, dar în același timp poate fi reacția lui William la scandalurile regale. După dramele din mariajul părinților săi, William și-a dorit mereu să evite orice fel de gest de afecțiune în public care ar putea atrage atenția asupra presei și acesta ar putea fi un motiv foarte bun, nu faptul că și-ar fi dorit să o evite pe Meghan”, a declarat Judi.

Totodată, expertul a declarat că nu există nici dovezi potrivit cărora Meghan încerca să îi atragă atenția lui William. „La suprafață pare că ea s-a întors să îi zâmbească lui William, în timp ce el continua să își aranjeze fularul”, a spus Judi. Aceasta a declarat că este posibil ca Ducesa de Sussex să îi fi zâmbit lui Kate, ceea ce înseamnă că Prințul William nici nu făcea parte din conversație în acel moment.

Așadar, nu există tensiuni între Prințul William și Meghan Markle!

Citește și:
Meghan Markle a…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.