Cântărețele tinere sunt dependente de sport. La sală, cu religiozitate!

0

Raluka e dependentă de aerobox, ca modelele Victoria’s Secret

„Aeroboxul este una din cele mai noi tehnici de tonifiere în rândul femeilor. Este folosită și de toate modelele Victoria’s Secret! Este foarte antrenant, nu mă plictisește niciodată și ard foarte multe calorii. Sunt foarte mulțumită de rezultate și când am timp, reușesc să merg de trei ori pe săptămână la sală. Mi-ar plăcea să practic mai multe sporturi. Cele extreme, în general.”

Mira face plimbări prin parc, cu rolele

„Deși uneori simt că ziua este destul de scurtă, aleg să prioritizez sportul. Așa ar trebui să facă toată lumea! Încerc să fac sport cât de des pot! La sală ajung de trei ori pe săptămână, în restul timpului îmi place să merg cu rolele prin parc. Antrenorul meu are multă răbdare cu mine și știe, cu siguranță, mai bine decât mine ce antrenament este necesar.”

Andreea Olaru are program fix la sală. Uneori merge și sâmbăta!

Oricât de plin ar fi orarul meu, pentru sală găsesc mereu timp. Am stabilit de ceva vreme ca programul meu de sală să se desfășoare dimineața. Am un antrenament fix, pe care îl urmez mereu. Începând de luni până vineri, de la ora 9.00 până la 10.30, mă găsești doar în sala de sport. Miercurea fac pauză. Uneori am antrenamente și sâmbăta.”

Kamelia e pasionată de cardio. „În fiecare zi lucrez alte grupe de mușchi”

„Sunt fericită că reușesc să ajung de două, trei ori pe săptămână. Fac zece minute de cardio la începutul antrenamentului și la final, de fiecare dată. Însă în fiecare zi lucrez alte grupe de mușchi: fie partea superioară, fie cea inferioară, fie un circuit, depinde de ziua respectivă. De la vârsta de 14 ani merg la sală și am făcut antrenamentele singură mult timp.”

Nicoleta Nucă: sală, cycling și înot. „Am un stil de viață sănătos”

„Merg la sală de 3-4 ori pe…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.