când Samsung a ascuns un computer în telefon

0

Samsung Galaxy S10 a ajuns în ziua în care să fie prezentat tuturor. Așa arată un telefon pentru care Samsung, s-ar putea spune, s-a pregătit 10 ani. Mai mult ca oricând, compania demonstrează că nu se mai abține.

Până la Samsung Galaxy S10, compania a lăsat impresia că are ceva mai bun, dar încă nu ni-l arată. Mai mult, a lăsat impresia, în ultimii trei ani, că încă poate fi contra curentului – în timp ce concurența băga steroizi în telefoane, Samsung s-a apucat să ne vorbească de design. Între timp, în 2019, pare că, așa cum se întâmplă la gurile de vărsare într-o mare, au ajuns toate strategiile în același punct. În punctul Samsung Galaxy S10.

La prima vedere, Samsung Galaxy S10 nu-i un telefon care să te impresioneze extraordinar prin design. Prezintă aceleași trăsături pe care Samsung le-a folosit încă de la Galaxy S7. E însă mai rafinat și acesta ar fi cel mai bun cuvânt prin care aș putea descrie telefonul: mai rafinat.

Samsung Galaxy S10 – Cele trei versiuni „pentru toate buzunarele”

De la stânga la dreapta: Galaxy S10, Galaxy S10e și Samsung Galaxy S10 Plus cu spate din ceramică

Nu mai e o surpriză când un telefon de la un producător cu pretenții trece de 1.000 de euro. Pragul acesta psihologic a fost depășit și nu mai există cale de întoarcere. Din fericire, în cazul lui Samsung Galaxy S10, nu e întoarcere, ci alternative. De aceea există următoarele: Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10 Plus. Cu cât crește ecranul, cu atât crește prețul.

Samsung Galaxy S10e e un telefon cu ecran de 5,8 inci Full HD+ Dynamic AMOLED. Are o cameră principală de 12 megapixeli dual pixel cu diafragmă variabilă (f/1.5 și f/2.4) și stabilizare optică alături de una de 16 MP cu unghi larg de cuprindere și f/2.2. Pe față e o cameră de selfie de 10 MP f/1.9. O să fie disponibil cu două opțiuni de hardware: 6 GB de memorie RAM + 128 GB stocare sau 8 GB RAM  + 256…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.