CALCULE | Ce şanse avem să rămânem în urna a treia la tragerea la sorţi, după ultimele rezultate. Doar un miracol ne trimite în Liga B. Toate speranţele noastre se leagă de echipa Scoţiei. Scenariile posibile

0

După succesul cu Litunaia, scor 3-0, România mai păstrează şanse la primul loc al grupei. Avem nevoie să obţinem un rezultat mai bun decât Serbia, în ultima etapă. Tricolorii merg în Muntenegru, în timp ce Serbia primeşte vizita Lituaniei. ProSport vă prezintă cele trei scenarii posibile pentru ultima etapă. Tragerea la sorţi pentru grupele preliminariilor EURO 2020 va avea loc pe 2 decembrie.

Scenariul A: România învinge sau remizează în Muntenegru, Serbia învinge Lituania

În acest caz, tricolorii termină grupa pe locul secund şi vor participa în Liga B şi în sezonul viitor. România va mai avea o şansă de a merge la baraj, în cazul în care va rata participarea la EURO 2020 la finalul preliminariilor. Putem merge la baraj doar dacă Serbia se califică din preliminarii şi ne predă ştafeta de reprezentantă a grupei.

Scenariul B: România învinge în Muntenegru, Serbia remizează sau pierde cu Lituania

Dacă în ultima etapă obţinem o victorie şi Serbia se încurcă, terminăm grupa pe primul loc şi promovăm în Liga B. De asemenea vom avea locul asigurat pentru baraj, în cazul în care ratăm prezenţa la EURO 2020 la finalul preliminariilor. După 2-2 la Belgrad şi 0-0 la Bucureşti, tricolorii au avantajul rezultatelor directe în lupta cu Serbia.

Scenariul C: România pierde în Muntenegru

Dacă România cedează la Podgorica, Serbia câştigă grupa şi naţioanala Muntenegrului termină pe locul secund. E cel mai negru scenariu posibil. În acest caz, România termină Grupa 4 pe locul al treilea şi ratează şansa de a participa la barajul Ligii Naţiunilor. Pentru a rămâne în urna a treia la tragerea la sorţi a preliminariilor pentru EURO 2020, trebuie să terminăm cel puţin pe locul secund. Doar cele mai bune două locuri 2 din Liga C vor intra în urna a treia. Restul vor merge în urna a patra,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.