Cadou pentru centenarul Bentley: Breitling lanseaz un ceas special cu carcasă din aur roșu de 18k

0

Breitling a lansat ceasul Centenary Limited Edition cu ocazia aniversării celor 100 de ani de la înființarea Bentley. Ceasul va fi produs în două versiuni, numărul total de unități fiind limitat la 1.200.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

În 10 iulie 2019 Bentley aniversează 100 de ani de la înființarea companiei. Pentru a sărbători cum se cuvine anul centenarului, producătorul britanic a pregătit o serie de suprize pentru fanii mărcii.

La finalul anului trecut a fost lansată o carte dedicată celor 100 de ani de existență Bentley. Aceasta va fi disponibilă în prima parte a anului curent și va fi comercializată în trei versiuni: Crewe, Mulliner și Centenary. Prima dintre acestea va avea un format compact, în timp ce utlimele două vor oferi și zone care adoptă conceptul de gate-folder (asemănător cu formatul pliantelor).

Tot cu ocazia centenarului, Bentley a prezentat ediția specială Mulsanne W.O. Edition by Mulliner, dar și versiunea Continental GT Number 9 by Mulliner. Aceasta din urmă a fost expusă în cadrul Salonului Auto de la Geneva și a fost inspirată de legendarul Bentley Blower, model care în 1930 câștiga cursa de 24 de ore de la Le Mans alături de pilotul Sir Henry Ralph Stanley Birkin.

Acum, producătorul Breitling a pregătit un ceas aniversar pentru fanii Bentley. Ceasul poartă numele de Centenary Limited Edition și face parte din colecția Premier a celor de la Breitling. Carcasa cu diametrul de 42 de milimetri poate fi comandată în două versiuni: oțel inoxidabil sau aur roșu (75% aur, 25% cupru) de 18 carate.

Cardranul din lemn de culoare maro este mărginit de elemente de culoare negră și ascunde mecanismanul Manufacture Caliber 01, capabil să ofere o autonomie de până la 70 de ore. Pe…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.