C.T. Popescu îi dă catonașul roșu „regelui” Hagi: „Nici eu nu știam că Gică Hagi a jucat pentru naționala Malaeziei”

0

Cristian Tudor Popescu s-a făcut foc și pară pe Gică Hagi după ce acesta a dat dovadă de total dezinteres față de alegerile europarlamentare. C.T. Popescu a avut o reacție virulentă la dresa „Regelui”.

De e l-a enervat Hagi pe CTP

Gică Hagi a susținut iar o conferință de presă unde n-a întârziat să apară și o dumă care parcă l-a lovit în moalele capului pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Hagi i-a transmis astăzi Simonei Halep mult succes și a fost plăcut impresionat de faptul că ea poartă tricoul echipei Viitorul la antrenamentele de la Roland Garros. Când însă jurnaliștii au adus vorba de alegerile europarlamentare de mâine, 26 mai, Hagi a fost puțin luat prin surprindere, de parcă nici nu știa că va fi așa ceva, cu toate că se vorbește de ele de câteva luni. Însă, „Regele” e prea ocupat:

„La vot? Nici nu știam. Noi muncim, noi facem fotbal și ne interesează fotbalul. Fotbalul ne interesează și nu altceva”, a declarat Hagi.

Ce replică i-a dat Cristian Tudor Popescu „Regelui”

Cristian Tudor Popescu i-a urmărit comentariul și a răbufnit:

„Nici eu nu știam că Gică Hagi a jucat pentru naționala Malaeziei. Votul de mâine este pentru viitorul unei alte țări, numită România, care pe Gică nu-l interesează, el este antrenor la Viitorul și atât. Echipa lui putea să se numească Futuro, Future, Zukunft sau Al Mustaqbal, lui Hagi îi e totuna, fotbal să fie. «Regele» n-are treabă cu țara, el are treabă numai cu mingea și piciorul. Votul e cu mâna, e henț.”

Dar CTP nu s-a oprit aici și a continuat să critice ignoranța fostului fotbalist și îi reproșează că echipa lui, Viitorul, are…viitor, tot datorită statului român de care nu se interesează, în opinia jurnalistului:

„Ceea ce nu-l împiedică să facă vorbire, indignat, despre falimentul sprijinirii sportului de către statul român. Dar nu se deranjează până la cabina de vot, ca să schimbe ceva, căci…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.