Byton M-Byte: SUV-ul electric cu autonomie de 520 de kilometri va avea un ecran central de 48 inch controlat prin alte două ecrane

0

SUV-ul electric Byton M-Byte va intra în producție de serie la sfârșitul acestui an și va utiliza un ecran cu diagonala de 48 inch care va fi controlat prin intermediul altor două ecrane, dintre care unul poziționat pe volan.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Constructorul chinez Byton a prezentat la târgul de tenologie Consumer Electronics Show (CES) de la Las Vegas câteva detalii interersante despre M-Byte, primul său model de serie.

SUV-ul electric va intra în producție de serie la sfârșitul acestui an și va fi comercializat pe piața europeană începând din 2020. Pentru moment, chinezii au oferit doar detalii sumare despre SUV, despre care știm că va sosi în două versiuni: una cu tracțiune spate și baterie de 71 kWh care va oferi o autonomie de 400 de kilometri și una cu tracțiune integrală și acumulator de 95 kWh care va asigura o autonomie oficială de 520 de kilometri.

În schimb, productorul a fost mult mai generos în privința interiorului, mai ales că M-Byte va avea un ecran cu diagonală de 48 inch care acoperă practic întreaga lățime a interiorului și echivalează cu 7 tablete sau 24 de smartphone-uri puse unul lângă altul.

Pe acest ecran, șoferul și pasagerii vor avea acces la o serie de informații cu privire la viteza de rulare, gradul de încărcare al bateriei sau autonomia estimate, precum și la hărți de navigație. În plus, ecranul va afișa conținut multimedia și va fi util inclusiv pentru aplicații de productivitate, însă mai multe detalii concrete vor fi oferite mai aproape de lansarea comercială.

În ciuda dimensiunii generoase, producătorul insistă că ecranul nu va distrage atenția șoferului de la drum. „Poziția ecranului a fost dezvoltată și testată cu atenție pentru a nu afecta…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.