Buzărnescu – Goerges se joacă ACUM, în turul doi, la Roma | LIVE BLOG: Mihaela are de recuperat în decisiv, strânge pumnul şi se luptă cu umbra, ca un pugilist

0

  • LIVE: 6-4, 3-6, 2-3 Mihaela Buzărnescu (29 WTA) – Julia Goerges (18 WTA), în turul doi, la Roma.
  • Amânată de miercuri, pentru joi, din cauza ploii, partida este în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro şi în transmisiune directă pe DigiSport 2. Bucureşteanca în vârstă de 31 de ani revine pe teren după victoria în faţa Jelenei Ostapenko pentru a o înfrunta pe favorita 16 a tabloului, Julia Goerges.
  • Organizatorii italieni au fost nevoiţi să programeze meciuri în premieră pe nouă terenuri, pentru a încerca să recupereze timpul pierdut după o zi de miercuri în care nu s-a putut juca deloc.
  • Naomi Osaka aşteaptă în optimi. Cu o victorie, nipona păstrează şefia WTA şi va fi principala favorită la Roland Garros 2019.

 

► Loviturile cele mai bune ale Mihaelei refuză să intre în momentele-cheie. Astfel, Julia Goerges revine din nou de la 15-40 pe serviciu şi, cu un procentaj în urcare la frecvenţa primei mingi (41% în primul set, 59% în setul doi, 64% în al treilea), sportiva cu şapte trofee WTA câştigate în carieră se impune, ducând scorul la 3-1.

► Mihaela nu boxează, dar face un un-doi intens cu umbra sa în drumul de la scaun spre linia de fund a terenului, la scorul de 1-2 în decisiv. Are nevoie de energie, mobilizare, atenţie şi răbdare.

The Buzz is on! Mihaela Buzărnescu s-a activat. Pumnul e strâns după un super-raliu, cu un passing de pus în selecţia best-of a zilei. Românca îşi apără cu succes serviciul şi arată, din nou, un tenis de nivel înalt. Misiunea ei este însă clară şi deloc uşoară: să obţină break.

Start lansat pentru Goerges. Julia este în control în aceste momente. Mihaela păcătuieşte, o invită la atac pe nemţoaică, iar game-urile se adună consecutiv în contul acesteia: break la 15, apoi hold la 30, pentru 2-0 în…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.