Buzărnescu – Goerges se joacă ACUM, în turul doi, la Roma | LIVE BLOG: Mihaela a câştigat primul set, jucând inspirat şi aplicând constant presiune pe serviciul doi advers. Desfăşurare frustrantă a manşei secunde

0

  • LIVE: 6-4, 0-3 Mihaela Buzărnescu (29 WTA) – Julia Goerges (18 WTA), în turul doi, la Roma.
  • Amânată de miercuri, pentru joi, din cauza ploii, partida este în format LIVE BLOG pe www.prosport.ro şi în transmisiune directă pe DigiSport 2. Bucureşteanca în vârstă de 31 de ani revine pe teren după victoria în faţa Jelenei Ostapenko pentru a o înfrunta pe favorita 16 a tabloului, Julia Goerges.
  • Organizatorii italieni au fost nevoiţi să programeze meciuri în premieră pe nouă terenuri, pentru a încerca să recupereze timpul pierdut după o zi de miercuri în care nu s-a putut juca deloc.

 

► Două şanse consecutive de rebreak ratate de Mihaela. Românca pierde al treilea joc din trei în care a avut minge de game în acest start de set doi. Din nou, punctele mai lungi, tactice, îi revin Mihaelei, însă Gperges iese la liman cu servicii care îi aduc atât de necesarele puncte ieftine. 3-0 în favoarea nemţoaicei este un scor dur pentru cum arată raportul de forţe pe teren în acest moment.

► BREAK Goerges. Julia îi răspunde Mihaelei cu aceeaşi monedă, ba chiar plusează după ce a trecut pe la egalitate pe lansare: profită de o minge scurtă a Mihalei şi dă ferm cu dreapta din centrul terenului. Buzărnescu îşi procură minge de game punând-o să alerge pe Julia, însă un atac ratat de puţin o duce la egalitate, iar apoi, un nets norocos al germancei îi aduce minge de break fostului număr 9 mondial. Buzărnescu nu face faţă cu serviciul şi se vede condusă pentru prima dată cu diferenţă de două game-uri.

► Buzărnescu face spectacol pe Terenul 6: pune din nou presiune pe serviciul Juliei Goerges, ajunge decisiv la fileu, fprţează egalitatea, însă nemţoaica scapă cu bine, reuşind să închidă game-ul cu un lob de efect.

► Jucătoarele aşteaptă puţin pentru ca…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.