BREAKING NEWS: Probleme mari la un club din Liga 1. Sediul grupării, luat cu asalt de poliţişti pentru a ridica mai multe acte. ”Fac obiectul unui dosar de delapidare”

0

  • Probleme pentru Dunărea Călăraşi, echipă din Liga 1 Betano care luptă pentru evitarea retrogradării. Agenţi din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Călăraşi au luat cu asalt, astăzi, sediul clubului pentru a ridica mai multe dosare care vizează activitatea clubului în perioada 2014-2016, când echipa a activat în Liga a 3-a, respectiv Liga a 2-a.
  • Nu e prima dată când poliţiştii iau acte de la sediul clubului Dunărea, acelaşi lucru petrecându-se şi în urmă cu doi ani, în 2017, când echipa era în Liga 2.

Fosta conducere a clubului Dunărea Călăraşi e urmărită sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare, prevăzută de articolul 295, aliniatul 1, din Codul penal. Investigaţia a pornit în urmă cu doi ani, la solicitarea formulată de ziarul local Express de Călăraşi.

Nu e prima dată când sediul clubului din Călăraşi este vizitat de poliţişti ai IPJ. La finalul lunii februarie 2017, reprezentanţi din cadrul IPJ Călăraşi, secţia economică, au descins la sediul clubului de fotbal care activa atunci în Liga a 2-a Dunărea Călăraşi. Oamenii legii au ridicat mai multe documente din perioada 2014-2016 pentru a verifica cum s-au cheltuit sumele de bani din visteria echipei finanţate de Consiliul Local şi cel Judeţean al Călăraşiului, scria ProSport la vremea respectivă.

Poliţiştii s-au autosesizat în urma unor articole apărute în presa călărăşeană, referitoare la nejustificarea unor sume de bani din cadrul clubului, materiale apărute după un control audit al Consiliului Judeţean şi unul al celor de la Curtea de Conturi.

Fosta conducere a clubului de pe malul Borcei e vizată în acest caz. Fostul preşedinte, Constantin Ştefan, contabilul Ion Runcu, dar şi alte persoane care au ridicat sume de bani din casieria clubului…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.