BREAKING NEWS | George Puşcaş, OUT de la Palermo! Probleme uriaşe pentru sicilieni. Primarul oraşului a intervenit

0

George Puşcaş trece prin cele mai bune momente ale carierei alături de naţionala U21 a României, însă viitorul său la echipa de club pare incert, având în vedere ultimele veşti care vin dinspre clubul său, care ar putea retrograda în Serie C.

Presa din Italia a anunţat, marţi, că Palermo, clubul la care este legitimat românul, nu a trimis toate documentele necesare pentru înscrierea în sezonul 2019/2020 din Serie B şi va fi înlocuită în eşalonul secund din Italia cu Venezia, ocupanta locului 15 în stagiunea recent încheiată, la care evoluează un alt român, Sergiu Suciu.

Palermo avea timp până luni, la ora locală 21:00, să trimită toate documentele necesare, însă acest lucru nu s-ar fi întâmplat. Noul patron al sicilienilor, Salvatore Tuttolomondo, a transmis că datoriile au fost plătite, însă documentele nu au putut fi trimise la timp din cauza unor probleme tehnice.

În plus, potrivit unor reprezentanţi ai Serie B, citaţi de jurnalistul Gianluca Di Marzio, documentele nu doar că ar fi fost trimise cu întârziere, ci şi într-o manieră eronată, astfel că şansele ca Palermo să mai fie primită în Serie B sunt foarte mici. Presa din Italia anunţă că formaţia la care evoluează George Puşcaş va susţine o conferinţă de presă astăzi, în care se vor discuta ultimele evenimente.

Conform Calciomercato, şi Leoluca Orlando, preşedintele oraşului Palermo, a intervenit şi a cerut explicaţii pentru haosul de la echipă: „Cetăţenii au dreptul să ştie ce se întâmplă şi care sunt motivele pentru care echipa nu s-a înscris în Serie B. Sperăm ca această confuzie să nu producă din nou daune fotbalului din Palermo”.

În…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.