BREAKING NEWS | Devis Mangia, demis de la U Craiova. Clubul a numit deja un înlocuitor interimar

0

După rezultatele slabe din ultima perioadă, Devis Mangia (44 de ani) a fost destituit din funcţia de antrenor al Universităţii Craiova, pe post de interimar fiind numit Cornel Papură.

  • Potrivit surselor ProSport, Mirel Rădoi (38 de ani), este principalul antrenor pe care şefii clubului din Bănie şi-l doresc pe banca tehnică. Selecţionerul naţionalei de tineret este însă concentrat în acest moment pe turneul final european la care va antrena la vară. Şi Eugen Neagoe (51 de ani), acum antrenor la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, este pe lista Universităţii. ProSport a scris în urmă cu o săptămână despre posibilii înlocuitori ai lui Devis Mangia.
  • Cornel Papură va fi prezentat oficial la U Craiova într-o conferinţă de presă care va avea loc marţi la Craiova, în jurul orei 11:00.

Devis Mangia a fost instalat la Craiova în vara anului 2017. A adus primul trofeu în Bănie după 25 de ani, Cupa României, acum un an. De asemenea, cu Mangia, Craiova a fost pentru prima dată pe podium, pe locul 3, după 23 de ani, la finalul stagiunii precedente.

Deşi mai avea încă doi ani de contract, italianul a fost demis din cauza rezultatelor slabe din ultima perioadă, Universitatea ieşind din lupta la titlu, iar acum este în mare pericol să piardă şi locul 3, care asigură prezenţa în cupele europene. În plus, după înfrângerea de pe teren propriu cu Viitorul, scor 1-2 în semifinala Cupei României, echipa olteană aproape că şi-a comprimis şi acest obiectiv, de a câştiga din nou acest turneu.

Papură a fost până anul trecut antrenorul echipei satelit a Craiovei, iar în prezent se ocupa de scoting. Papură este în cadrul clubului încă din 2013, de la reînfiinţarea CS Universitatea Craiova, el activând pe diverse funcţii, majoritatea legate de scouting şi de copii şi juniori. A…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.