BRD Bucharest Open | Ana Bogdan a părăsit în lacrimi terenul, învinsă după un meci dramatic de campioana în exerciţiu: a luptat cu adversara, dar şi cu o rană în palma dreaptă: „E carne vie. Încerc să nu mă gândesc că mă doare de mor”

0

Anastasija Sevastova, deţinătoarea trofeului, a deschis cursa de apărare a trofeului de la BRD Bucharest Open cu o victorie dramatică, smulsă la limită din mâinile Anei Bogdan, la finele unui meci frustrant pentru ambele jucătoare, letona evoluând încă din start de meci sub nivelul obişnuit, iar românca fiind chinuită de o rană în palma dreaptă. Letona, numărul 11 mondial, s-a impus 5-7, 7-6(4), 7-5, după trei ore şi patru minute de luptă. Ana Bogdan nu şi-a putut stăpâni lacrimile la finalul partidei.

  • Sevastova şi-a luat, astfel, revanşa, pentru înfrângerea suferită în urmă cu doi ani în faţa Anei, în sferturi, pe zgura de la Bucureşti.
  • Letona, principală favorită la BRD Bucharest Open, va înfrunta o altă româncă în optimi – pe Patricia Ţig, cea care a trecut, în cursul după-amiază, în 66 de minute de primul tur.

În start de meci, după şase hold-uri consecutive, Ana Bogdan a iniţiat seria break-urilor şi a servit la 4-3 şi 5-4 în manşa inaugurală, însă jocul Sevastovei nu i-a permis să îşi apere lansarea. Letona a salvat minge de set cu forehand pe tuşă, ducând manşa în prelungiri. Spotriva din Sinaia a reuşit al treilea său break consecutiv, pentru 6-5, iar de această dată confirmarea a venit la serviciu, actul inaugural revenindu-i româncei după 55 de minute, cu 7-5.

Vizibil afectată de evoluţia scorului, Sevastova a demarat în forţă în setul secund, cu 2-0, însă Ana Bogdan a recuperat break-ul. Înainte de a servi, la 2-3, românca a cerut îngrijiri medicale, din cauza durerilor la mâna dreaptă, însă la reluarea meciului şi-a apărat cu succes lansarea, însă, după o minge de break ratată în game-ul şapte, sportiva i s-a…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.