„Borcea” de Londra. Ei sunt moștenitorii imperiului Abramovici

0

Nu doar Cristi Borcea se poate lăuda cu o familie numeroasă. Un alt patron de club, mult mai renumit și mai bogat, are șapte copii, pe care i-a reunit la cumpăna dintre ani la una dintre multele proprietăți de lux, deținute pe tot globul.

Roman Abramovici, 52 de ani, a dat party în familie, la reședința paradisiacă de 45 de milioane de euro din Gouverneur Beach de pe insula caraibiană Saint Barthélemy. Nu a lipsit nici unul din viitori moștenitori ai averii sale de peste 10 miliarde de euro. Patru fete și trei băieți, din ultimele două căsnicii, destrămate, are finanțatorul lui Chelsea.

Anna îi seamănă ca personalitate

Primul copil al lui Roman din cei cinci în urma relației de 16 ani cu Irina Malandina e Anna. Are 26 de ani și e licențiată în filosofie, la Columbia University. A provocat mare agitație în 2010, când și-a celebrat mariajul la 18 ani cu o petrecere de sute de mii de euro, și s-a făcut remarcată prin stilul extravagant de a veni la cursuri cu elicopterul ori în limuzină cu șofer. A divorțat rapid și s-a cuplat cu fiul lui George Best. Apropiații spun că-i seamănă tatălui la personalitate. Acum trăiește în New York.

L-a adus pe Mutu

Microbul fotbalului s-a transmis adânc lui Arkadi, 25 de ani, văzut deseori la jocuri pe Stamford Bridge. Cel mai mare fiu l-a convins pe Roman să-l cumpere pe Mutu de la Parma, avându-l ca favorit la jocul FIFA. Este tentat să investească în fotbal, încercând fără succes să ia acțiuni la ȚSKA Moscova și apoi la FC Copenhaga. La fel ca Anna, e independent. E fondator și proprietar al companiei ARA Capital și are afaceri în zona comerțului online și gazelor prin Gazprom Neft.

«Copilul sălbatic»

Oaia neagră a legiunii e Sofia, 23 de ani. Considerată a fi „copilul sălbatic”, ea e foarte activă în social media și se laudă cu viața de lux.

Absolventă de management și marketing, la Royal…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.