BMW Seria 8 Convertible, poze și informații oficiale: motorizări de până la 530 CP și 15 secunde pentru plierea plafonului din material textil

0

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Seria 8 Convertible, model care va fi disponibil începând cu martie 2019. Clienții vor putea alege între un motor diesel de 320 CP sau un propulsor pe benzină de 530 CP.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

După o campanie de marketing de câteva luni în care BMW a publicat imagini sub camuflaj sau diverse informații tehnice, constructorul german a prezentat oficial noul Seria 8 Convertible. Decapotabila constructorului bavarez va fi asamblată în cadrul fabricii din Dingolfing, Germania, iar debutul comercial este programat pentru luna martie 2019.

Noul Seria 8 Convertible integrează un plafon din material textil, în timp ce restul elementelor de design sunt preluate de pe coupe-ul din care derivă. Decapotabila producătorului bavarez va fi disponibilă în două versiuni, în funcție de sistemul de propulsie: M850i xDrive Convertible și 840d xDrive Convertible.

BMW Seria 8 Convertible: date esențiale

● Noul Seria 8 Convertible are o lungime de 4.843 de mm, o lățime de 1.902 mm și o înălțime de 1.339 de mm. Ampatamentul măsoară 2.822 de mm, iar la interior pot lua loc până la patru persoane. 

● BMW oferă un plafon din material textil acționat electric. Timpul necesar pentru ridicarea sau coborâtea acestuia este de 15 secunde. Totodată, producătorul german spune că această acțiune poate fi realizată până la viteze de maxim 50 km/h. 

● Standard, noul Seria 8 Convertible este echipat cu faruri full-LED, dar opțional clienții pot alege blocurile optice BMW Laserlight. Stopurile sunt disponibile doar într-o variantă full-LED, în timp ce sistemul de evacuare integrează două terminații.

● În funcție de motorizarea aleasă, clienții vor putea comanda…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.