BMW Seria 7 facelift, imagini și detalii oficiale: design revizuit, asistent personal inteligent și motoare îmbunătățite

0

BMW Seria 7 facelift a fost prezentat oficial. Modelul producătorului german oferă modificări de design, un interior cu tehnologii moderne și motorizări revizuite. Cea mai potentă variantă poartă numele de M760Li xDrive și este echipată cu un V12 de 6.6 litri cu 585 CP.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la Seria 7 facelift. Vârful de gamă dezvoltat de producătorul german a primit o serie de modificări estetice, câteva îmbunătățiri la interior și o gamă revizuită de motoare.

Conform oficialilor BMW, Seria 7 facelift dispune și de o serie de modificări la nivelul dimensiunilor, modelul urmând să fie disponibil în continuare în două versiuni: standard și cu ampatament mărit.

BMW Seria 7 facelift: date esențiale

● Așa cum aminteam și mai sus, Seria 7 facelift are acum o lungime de 5.120 de mm, cu 22 mm mai mult față de vechea versiune. Varianta cu ampatament mărit măsoară 5.260 de mm (+22 mm). Nemții spun că lățimea, înălțimea și ampatamentul nu au suferit modificări. 

● Designerii BMW au decis să vină cu o serie de modificări la nivel estetic. Seria 7 facelift a primit o grilă mai generoasă (suprafața acesteia a crescut cu 40%), faruri mai subțiri și prize de aer îmbunătățite. Totodată, nemții spun că partea frontală a mașinii a fost înălțată cu circa 50 de mm. Standard, lamelele grilei frontale sunt fabricate din aluminiu.

● Standard, Seria 7 facelift primește faruri adaptive cu LED, iar opțional clienții pot alege blocurile optice BMW Laserlight.

● Tot la nivel frontal, designerii au pregătit o capotă cu nervuri noi, un logo cu un diametru mai mare (95 de milimetri) și accesorii revizuite la nivelul prizelor de aer. În…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.