BMW Seria 7 facelift are prețuri pentru România: start de la 95.600 de euro

0

BMW a publicat lista de prețuri pentru Seria 7 facelift. Pe piața din România, versiunea de bază 730d Sedan are un preț de pornire de 95.557 de euro cu TVA. Vârful de gamă poartă numele de M760Li xDrive și este echipat cu motorul V12 de 6.6 litri de 585 CP. Prețul acestei versiuni pleacă de la 178.976 de euro.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

La începutul anului curent, BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la Seria 7 facelift. Modelul producătorului german oferă modificări de design, un interior cu tehnologii moderne și motorizări îmbunătățite.

Debutul în fața publicului a avut loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva, iar producția a demarat în urmă cu câteva zile, fabrica din Dingolfing fiind cea responsabilă de asamblarea vârfului de gamă bavarez.

Acum, BMW a publicat lista de prețuri pentru Seria 7 facelift dedicată pieței din România. Varianta de bază poartă numele de 730d, iar prețul de pornire anunțat de nemți este de 95.557 de euro cu TVA. Totodată, producătorul german vine și cu informații despre varianta cu ampatament lung, prețul de pornire în cazul acesteia fiind de 100.674 de euro (730Ld Sedan).

BMW Seria 7 facelift este mai lung cu 22 de mm comparativ cu vechea versiune, în timp ce lățimea înălțimea și ampatamentul nu au suferit modificări. La nivel estetic, vârful de gamă al bavarezilor primește o grilă frontală mai generoasă, faruri adaptive cu LED, o capotă cu nervuri noi și un logo mai mare. În parte din spate, nemții au modificat stopurile și le-au unit cu ajutorul unei baghete luminoase. Tot aici, bavarezii au pregătit terminații noi pentru sistemul de evacuare.

Gama de motorizări cuprinde trei versiuni diesel, două propulsoare pe benzină și o variantă

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.