BMW prezintă noile X3 M și X4 M: 510 CP și 0-100 km/h în 4.1 secunde pentru versiunile Competition

0

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la noile X3 M și X4 M. SUV-urile de performanță dezvoltate de constructorul german sunt echipate cu un motor de 3.0 litri capabil să ofere 480 CP și 600 Nm. Versiunile Competition promit 510 CP și un sprint 0-100 km/h în doar 4.1 secunde.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

BMW X3 și X4 sunt două dintre SUV-urile cu care producătorul german a reușit să cucerească inimile publicului. Noul X3 a fost prezentat în toamna lui 2017, iar cea mai potentă versiune „se ascunde” în spatele denumirii X3 M40i. Sub capota SUV-ului german se află un motor de 3.0 litri capabil să ofere 360 CP și 500 Nm. Noul X4 a fost lansat la începutul anului trecut, iar versiunea X4 M40i face și ea parte din oferta nemților.

Acum, constructorul german a publicat primele imagini și detalii referitoare la noile X3 M și X4 M. Cele două SUV-uri de performanță vin cu modificări estetice, cu un motor cu resurse de top și cu un interior orientat către sportivitate.

BMW X3 M și X4 M: date esențiale

● La nivel estetic, noile SUV-uri de performanță vin cu un pachet aerodinamic îmbunătățiti. Nemții au pregătit prize de aer mai mari, accesorii inscripționate cu logo-ul diviziei de performanță, spoilere ușor restilizate și o grilă retușată. 

● Spre deosebire de versiunile „civile”, noile X3 M și X4 M integrează praguri laterale în culoarea caroseriei și câte o aripă spate ceva mai generoasă. Totodată, BMW spune că SUV-urile de performanță vor fi oferite și în versiunea Competition, care propune accesorii de caroserie vopsite în negru. 

● Clienții vor putea alege din șapte culori de caroserie, printre care și nuanțele speciale Toronto Red și Donington Grey. Standard, noile X3…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.