BMW livrează cea mai mare flotă de mașini plug-in hybrid din România: 10 unități cu încărcare la priză pentru grupul de companii Teaha

0

BMW va livra grupului de companii Teaha o flotă formată din 10 unități plug-in hybrid într-o gamă variată de modele: Seria 2 Active Tourer 225xe, Seria 5 530e, X5 xDrive40e și Seria 7 740Le xDrive.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

BMW a anunțat că va livra până la sfârșitul acestui an cea mai mare flotă de mașini plug-in hybrid din România, cu o valoare de piață de circa 700.000 de euro. Grupul de companii Teaha a anunțat achiziționarea a 10 unități cu încărcare la priză care vor fi utilizate pentru deplasări locale și în întreaga țară, dar și în weekend în scop personal.

Flota include 7 unități BMW Seria 2 Active Tourer 225xe, un BMW Seria 5 530e, un BMW X5 xDrive40e şi un BMW 740Le xDrive, iar acestea vor fi încărcate în numai 3 ore și jumătate în parcarea de la sediul grupului de companii prin intermediul a patru stații BMW i Wallbox Connect.

BMW i3 este mașina electrică cu cele mai mari vânzări pe piața din România, însă compania nu a achiziționat nicio unitate din acest model. Directorul general Teo Teaha a explicat această decizie în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Automarket.

„Deşi impecabil din punct de vedere tehnologic, BMW i3 este ceva mai spartan în dotare. Este motivul pentru care am preferat Seria 2, care este orientat spre familii, în locul lui i3”, ne-a spus el.

Mașinile electrice și plug-in hybrid au o cotă de piață mai mică de 3% în România, însă Teaha anticipează o creștere consistentă a vânzărilor în următorii ani pe măsură ce tehnologiile vor avansa.

„Următorii ani vor aduce o dezvoltare rapidă a tehnologiei, în special sub presiunea concurenței, a schimbării cererii pieței, dar și a reglementărilor autorităţilor, unele dintre…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.