BMW a prezentat conceptul Vision M Next: prototipul cu sistem plug-in hybrid cu 600 CP anticipează viitorul modelelor din gama M

0

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la conceptul Vision M Next. Prototipul dezvoltat de nemți anticipează viitoarele modele din gama M și propune un sistem plug-in hybrid de propulsie format dintr-un motor pe benzină și două motoare electrice. Autonomia electrică este de 100 de kilometri.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

În urmă cu mai bine de zece ani, BMW demara Project i”, un program cu ajutorul căruia constructorul german a dezvoltat sub-brandul BMW i și a dat naștere modelelor i3 și i8. Acum, nemții sunt pregătiți să treacă la următorul pas cu ajutorul conceptelor autonome care anticipează produsele viitoare ale companiei.

Primul pas în această direcție a fost făcut în toamna anului trecut odată cu prezentarea conceptului Vision iNext. Acum, producătorul german a publicat primele imagini și detalii referitoare la Vision M Next, un prototip PHEV (plug-in hybrid) care anticipează viitorul modelelor din gama M.

La baza lui Vision M Next se află conceptul Boost, o componentă care fost gândită special pentru acele momente în care șoferul vrea să se bucure la maxim de plăcerea condusului. La fel ca în cazul lui Vision iNext, noul Vision M Next are la bază o filozofie modernă denumită: D-ACES (Design-Autonomous Driving, Connectivity, Electrification, Services).

„Noul BMW Vision M Next este un hibrid cu valențe sportive capabil să iasă în evidență atât din punct de vedere al designului, cât și în ceea ce privește interacțiunea cu cel aflat în spatele volanului”, a declarat Domagoj Dukec, vicepreședintele departamentului de Design din cadrul BMW.

BMW Vision M Next are un design inspirat de actualul i8, dar propune și un stil general care ne amintește de vechiul M1. Pentru a scoate și mai…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.