Black Friday la eMAG, Flanco, Altex și restul: oferte, reduceri, prețuri bune

0

Black Friday va fi pe 16 noiembrie la eMAG. Flanco începe în noaptea dintre 15 și 16, ca Fashion Days, iar Altex are o lună de reduceri. Aici găsești tot ce contează.

Aici vei găsi toate noutățile semnificative.

ACTUALIZARE 20:50 AVstore.ro are oferte special de Black Friday pentru toți cei care adoră sunetul de calitate. Fie că e vorba de streaming, fie că e vorba de-o cameră sau o casă plină cu muzică, găsești pe site-ul magazinului cele mai bune oferte. Magazinul îți oferă acces mai rapid la catalogul produselor aici.

ACTUALIZARE Black Friday nu trebuie să fie doar despre electronice și electrocasnice. O mulțime de alte magazine au reduceri în această zi, iar unul dintre ele este Fashion Days. Aici n-o să găsești telefoane și televizoare de ultimă generație, dar sigur o să găsești niște haine care să-ți fie pe plac, poate chiar și niște încălțări.

La ei, evenimentul începe de seara, iar dacă vrei să ai întâietate, indicat ar fi să-ți instalezi aplicația dedicată. Acolo vei fi notificat instantaneu când încep reducerile, așa că trebuie doar să fii pe fază, ca să prinzi mărimea potrivită.

ACTUALIZARE Mai avem cinci produse pe care să ți le recomandăm de Black Friday de la eMAG. Ai telefoane, laptopuri, dar și alte obiecte de care ai avea nevoie. Dacă ești interesat de gaming, n-ai cum să ratezi oferta la placă video. De asemenea, poți să prinzi și un laptop cu preț bun.

ACTUALIZARE PC Garage a anunțat cu ce reduceri iese la înaintare de Black Friday. Magazinul are o campanie specială pentru pasionații de PC-uri, gaming și accesorii. Astfel, de Black Friday, PC Garage promite 1.000 de sisteme gaming PC Garage, 3.500 de laptopuri, 9.000 de periferice pentru gaming, 1.900 de scaune și birouri gaming și 2.000 de monitoare.

ACTUALIZARE eMAG a dezvăluit primele 10 produse cu preț excelent de Black Friday. Sunt telefoane Nokia la 100 de lei, sunt mii de scutece și…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.