Bentley prezintă noile Continental GT V8 și Continental GT V8 Cabrio: 550 de cai putere și 770 Nm

0

Bentley a publicat primele imagini și detalii referitoare la noile Continetal GT V8 și Continental GT V8 Cabrio. Ambele versiuni sunt echipate cu motorul V8 de 4.0 litri cu 550 și 770 Nm. Coupe-ul accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.0 secunde, în timp ce versiunea cu plafon retractabil este mai lentă cu 4.1 secunde.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Noua generație Bentley Continental GT a fost expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2017. În acel moment, producătorul britanic oferea doar motorul W12 de 6.0 litri capabil să dezvolte 635 de cai putere și 900 Nm. La finalul anului trecut, Bentley a introdus și versiunea Continental GT Cabrio, model echipat cu același propulsor de 635 CP.

Acum, Bentley lansează noile Continental GT V8 și Continental GT V8 Cabrio. Cele două versiuni sunt echipate cu motorul V8 de 4.0 litri biturbo capabil să ofere 550 de cai putere și 770 Nm. Coupe-ul echipat cu acest motor poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4.0 secunde, în timp ce versiunea cu plafon retractabil este mai lentă cu 0.1 secunde. Indiferent de versiunea de caroserie aleasă, viteza maximă anunțată de producător este de 318 km/h.

Resursele motorului V8 sunt gestionate prin intermediul unei transmisii automate cu 8 rapoarte și cu ajutorul sistemului Active All-Wheel Drive. Totodată, Bentley menționează că în cea mai mare parte a timpului resursele vor fi trimise către puntea spate. Britanicii nu anunță și valorile de consum pentru cele două versiuni echipate cu motorul V8, însă menționează că au introdus o tehnologie pentru dezactivarea cilindrilor în „condiții adecvate”.

Noul Bentley Continental GT V8 primește standard jante de 20 de inch, dar clienții vor putea alege dimensiuni care ajung și…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.