Bentley a prezentat noul Flying Spur: motor W12 de 635 CP și direcție integrală

0

Bentley a prezentat noua generație Flying Spur. Modelul producătorului britanic are un design ușor modificat, un interior inspirat de cel al lui Continental GT și, pentru prima dată, un sistem de direcție integrală.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Campania de promovare a noului Bentley Flying Spur a demarat în urmă cu câteva săptămâni. Productorul britanic a oferit imagini teaser care anunțau lansarea unei noi generații.

Acum, Bentley a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Flying Spur. Modelul preia o mare parte din detaliile de design pe care le-am admirat deja pe noul Continental GT, în timp ce la interior, constructorul britanic promite o atmosferă cu totul și cu totul specială.

Bentley Flying Spur: date esențiale

● Noul Flying Spur măsoară 5.316 mm lungime, are o lățime de 1.978 de mm, în timp ce ampatamentul ajunge la 3.194 de mm.

● Din punct de vedere estetic, noul model dezvoltat de britanici preia o mare parte din detaliile de design de pe Continental GT. Cu toate acestea, oficialii Bentley spun că au pregătit o serie de detalii de caroserie mult mai agresive și mai masculine.

● Standard, modelul britanic este echipat cu faruri LED cu tehnologie Matrix și cu jante de 21 de inch. Opțional, clienții vor putea alege și jante cu diametrul de 22 de inch pregătite de divizia Mulliner.

● Pentru prima dată pe un Bentley modern, statueta amplasată pe capotă este retractabilă și iluminată, iar grila frontală dispune de bare verticale care au fost inspirate de cele ale vechiului S1 Continental Flying Spur din 1957. Bentley spune că oferă 17 nuanțe pentru caroserie.

● Noul Bentley Flying Spur va fi echipat cu motorul W12 de 6.0 litri care produce 635 CP și 900 Nm. Resursele unității pe…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.