Bentley a prezentat noul Continental GT Cabrio: motor W12 de 635 CP și 19 secunde pentru plierea plafonului din material textil

0

Bentley a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Continental GT Cabrio. Modelul producătorului britanic are un plafon din material textil care poate fi operat până la viteze de 50 km/h.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

În aceste zile, atenția pasionaților de automobile este îndreptată către Salonul Auto de la Los Angeles, eveniment care își deschide porțile în 28 noiembrie. Cu toate acestea, Bentley a decis că este momentul să publice primele imagini și detalii referitoare la noul Continental GT Cabrio.

Versiunea cu plafon retractabil este dezvelită după un an de la prezentarea coupe-ului Continental GT în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Bentley Continental GT Cabrio: date esențiale

● Designul noului Continental GT Cabrio a fost inspirat de conceptul EXP 10 Speed 6.

● Conform oficialilor producătorului britanic, plafonul retractabil din material textil poate fi operat până la viteze de 50 km/h. Timpul necesar pentru ridicarea sau coborârea acestuia este de 19 secunde.

● Plafonul poate fi comandat în 7 versiuni, iar pentru prima dată în gamă, constructorul britanic oferă un plafon fabricat din stofă confecționată din fibre din lână de culori diferite.

● Spre deosebire de vechiul Continental GT Cabrio, noua generație este cu 5% mai rigidă și, în același timp, ceva mai ușoară. Bentley spune că noul Continental GT Cabrio cântărește 2.414 kilograme (coupe-ul este mai ușor cu 170 de kilograme). 

● Standard, noul Continental GT Cabrio vine cu jante de 21 de inch, iar opțional clienții vor putea alege jante cu diametrul de 22 de inch. 17 culori sunt disponibile pentru caroserie, inclusiv noile Beluga, Onyx și Portofino. 

● Sub capotă, Bentley Continental GT Cabrio „ascunde”…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.