Becali s-a „înmuiat” după ce a criticat-o pe Firea: „I-am dat mesaj, nu e de vină ea pentru tot ce se întâmplă. Îi spun doar atât…”

0

Decizia Gabrielei Firea, primarul Capitalei, de a închide Arena Naţională pentru trei luni pentru ca problema gazonului să fie remediat l-a supărat pe Gigi Becali. La 24 de ore după ce a criticat hotărârea luată de fina sa, Becali a bătut în retragere şi a dezvăluit că i-a trimis un mesaj. Omul de afaceri e de părere că oamenii care o sfătuiesc pe Firea îi dau sfaturi greşite.

Primarul Capitalei a anunţat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că Arena Naţională va fi închisă pentru toate evenimentele sportive până la remedierea problemei cu gazonul. Astfel, FCSB va trebuie să-şi caute o nouă casă în această perioadă, iar Gigi Becali s-a „înmuiat” după ce, luni seară, a criticat decizia luată de Gabriela Firea.

„I-am dat mesaj, aş fi vrut să vorbesc. I-am dat mesaj, dar nu răspunde la telefon pentru că are prea multă treabă. Nu e devină ea pentru tot ce se întâmplă, alţii se ocupă acum. Mâine, dacă nu o găsesc la telefon, mă duc la ea acasă. Vreau să-i spun doar atât, că totul se poate repara aducând un gazon nou. Totul se sparge în cârca ei, dar are şansa să-şi spele imaginea în mare parte. Dacă gazonul vine în două-trei luni, va rămâne o pată. Dacă bagă repede gazon în două-trei săptămâni şi oamenii văd că gazonul e pus şi se joacă, încet-încet se va uita, deşi e greu de uitat. Dacă-l închide două-trei luni, va rămâne o pată, deşi nu ea e vinovată. E fina mea, nu vreau să mă cert cu ea de la fotbal. Îi dau sfaturi şi ca naş, şi ca bărbat care a fost pe stadioane. Ea e femeie, nu ştie, o învaţă unii care nu o învaţă bine. Consilierii ei nu ştiu bine, dar eu ştiu”, a spus Gigi Becali, marţi seara, la DigiSport.

Reacţia lui Becali, de luni, după ce a aflat că Arena Naţională a fost închisă: „Nu ştiu ce se va întâmpla, o să vorbesc cu…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.