Becali, reacţie nervoasă după CFR – FCSB: „Au fost prea proşti, puteau să ne bată la 3 goluri”. Mesaj direct pentru Teja + jucătorul atacat: „A fost prea fricos”

0

Gigi Becali e de părere că lupta pentru titlu rămâne deschisă, după 0-0 cu CFR Cluj. Chiar şi aşa, patronul FCSB a spus că echipa sa are şanse scăzute, deoarece arată slab în teren.

Becali a spus despre clujeni că au fost „prea proşti”, pentru că la cum s-a desfăşurat partida ar fi trebuie să câştige la o diferenţă de cel puţin trei goluri: Noi avem tot cu aceleaşi echipe. Ştiţi de ce mai sunt şanse? Mai sunt şanse pentru că Viitorul e la luptă cu Craiova petnru locul trei şi pentr Cupele Europene. Pe Viitorul şi Craiova, care joacă amândouă pentru locul trei. Eu comentez ca proprietar, ca patron, eu simt.

Ei au fost prea proşti, dacă intrau să câştige meciul ne băteau de ne uscau. Ne dădeau două sau trei dacă jucau. Ei au jucat cu o echipă lentă, liniştită, parcă erau toţi amorţiţi. Aş fi vrut să văd atitudinea. Spunea Mihai Teja că a văzut atitudinea, unde e atitudine? Noi nu am avut un corner în repriză. Nu poţi să câştigi un meci dacă nu ai un corner într-o repriză, înseamnă că nu joci, nu ai un atac. Nu avem jucători de anvergură„, a spus Becali, la Digi Sport.

Becali l-a criticat şi pe căpitanul Lucian Filip, dar l-a remarcat pe Morais: „Filip a fost fricos, prea fricos. Mi-a plăcut de Junior Morais”.

Patronul FCSB-ului e de părere că degeaba ar câştiga Liga 1 Betano, pentru că n-are echipă ca să ajungă în Liga Campionilor: Eu cred că nu au curaj, nu sunt bine antrenaţi, nu pot să-mi dau seama. Asta e posesie? e posesie când faci acolo, în 20 de metri. Ne plimbăm cu mingea stânga-dreapta, asta nu e posesie. Ce am jucat cu Sepsi şi ce am jucat în seara asta… nu avem cum. E posibil să facă antrenamente foarte tari. Nu meritam, am avut noi o primă repriză, au avut şi ei.

Nu meritam pe joc, meritam dacă ei jucau. Au…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.