Becali, acuzaţii fără precedent! De ce nu o vrea pe Dinamo în play-off: „Mi-e teamă că se dau la o parte cu CFR. Nu la primul meci, dar la al doilea, sigur” + Ce spune despre pariul cu Rednic!

0

Gigi Becali şi Mircea Rednic se duelează în declaraţii privind un pariu ală cărui miză e calificarea lui Dinamo în play-off-ul Ligii 1 Betano. Acum, finanţatorul FCSB a anunţat de ce nu vrea ca roş-albii să ajungă la „masa bogaţilor”, acesta dând de înţeles că trupa din Ştefan cel Mare nu şi-ar apăra corect şansele în partidele cu CFR, una dintre favoritele în lupta pentru titlu.

„Bate câmpii! Eu la câini nu dau niciodată. Noi avem oamenii care sunt vai de capul lor, avem oameni care trăiesc în condiţii de mizerie, cum o să dau bani la câini? Câinii sunt făcuţi ca să ia resturile de la oameni. Dacă ia resturile de la oameni, ce rămâne de pe masă de la om, bine, dacă nu, la revedere. Dacă mor toţi câinii de pe Pământ şi tot nu dau bani la adăposturile de câini. Bine, a făcut o glumă, probabil, un fel de parabolă, combinaţie, că la câini, adică la Dinamo, cum ar veni”, a spus Becali la Pro X. Răspunsul vine după ce Rednic a anunţat că e dispus să parieze în privinţa calificării echipei sale în play-off, iar câştigătorul va trebui să ofere suma obţinută unor adăposturi de câini.

Becali a anunţat apoi motivul pentru care se teme ca Dinamo să joace în play-off: „Să dea el banii, dacă-i câştigă el! Să dea 110.000. Dacă voi câştiga eu, sunt zece mii, mare lucru? Ce să mănânce câinii cu 10.000? Dacă voi câştiga eu zece mii, îi dau la biserică, nu îi dau la câini. Dacă eu pierd, el face ce vrea cu banii. Eu îi dau lui, să-i dea el la câini. Eu dau zece mii unde vreau.

Dacă mă provoacă la un pariu (n.red. – Rednic a spus că e dispus la un nou pariu, acela că FCSB nu câştigă titlul), să punem unu la unu. Accept pariul, dar unu la unu. Dar cade pariul dacă, prin absurd, intră Dinamo în play-off. De ce nu vreau Dinamo în play-off? Că după aia are şase…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.