Becali a pus ţinta şi a „mitraliat”! Trei titulari, făcuţi praf: „Aştia mă enervează, vreau să-i ţin pe bancă! Unde eşti, mă, la tenis!?”. Patronul FCSB, ferm: „Nu mai vreau adormiţi, abia aştept să facem transferuri!”

0

Gigi Becali (60 de ani) nu e mulţumit nici după victorii. Patronul roş-albaştrilor a criticat trei jucători în termeni duri, chiar dacă echipa lui Nicolae Dică a câştigat cu 3-1 în deplasarea de la Botoşani. Planic, Bălaşa şi Stan n-au scăpat de furia latifundiarului din Pipera, care caută cu disperare fundaşi centrali pe care să-i transfere în iarnă.

Becali l-a lăudat pe Tănase, despre care spune că e motorul echipei: „Mulţumit de scor, dar ce s-a întâmplat a doua repriză nu mi-a plăcut. Am o explicaţie, abia aştept să vină iarna, să facem transferuri. Avem nevoie de doi fundaşi central, mijlocaşi. Avem nevoie de jucători. Ce vreau neapărat să iau, doi fundaşi centrali. Nu eram convins, dar… Nu-i mai recunosc. Pe cei doi fundaşi centrali nu-i mai recunosc. Nici mijlocaşii nu i-au ajutat.

Jucătorii noştri, tripleta… Sunt talentaţi. Tănase, el e motorul echipei. O să-l îmbrăţişez şi o să-i mulţumesc pentru ceea ce face. N-a dat gol, dar face el ce face şi…”, a spus Gigi Becali, după meciul cu FC Botoşani, la DigiSport.

Evoluţia lui Alexandru Stan l-a nemulţumit total pe Becali. Patronul FCSB a pus ochii pe un alt fundaş central din Liga 1, după Iulian Cristea de la FCSB: „O să jucăm cu Stan (n.r. cu CFR), care el crede că e la teatru. Dacă vii după accidentare, trebuie să dai loburi la mişto. Ce eşti, mă, la tenis? Să vedem. Poate să joace şi cu Roman. Eu unul aş juca cu Roman, să facă Dică ce vrea. E prea lent, pe faleză, undeva la plimbare. Parcă nu e pe teren. Aşa nu poţi să câştigi campionatul.

Mai vorbim, să vedem (n.r. despre Cristea). O să vedem dacă-i dau sau nu-i dau drumul. Vreau să-i văd pe amândoi pe bancă pe aştia. Planic şi Bălaşa mă enervează! O să întreb de Burcă, ăsta, lor de place (n.r. MM şi Dică). Nu mai spun mai multe. O să iau doi…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.