Bătut de propria creaţie. Viitorul lui Hagi pierde clar cu FCSB după un meci foarte bun făcut de Coman şi de Tănase. Cum arată clasamentul la vârful Ligii 1

0

O echipă gazdă care joacă bine atunci când nu întâlneşte echipe ce se apără aglomerat. Alta, oaspete, care se simte bine când are spaţii. Teoretic, combinaţia perfectă pentru spectatori şi telespectatori. FCSB şi Viitorul încep previzibil. Elevii lui Gică Hagi ţin mai mult de minge, dar au în faţă o apărare pe care Dică nu a putut să o afişeze de multe ori în acest sezon, una care conţine cele mai bune variante disponibile. E motivul pentru care Drăguş şi Ianis se zbat precum găina fără cap, fără nicio şansă clară de a depăşi linia de fundaşi. FCSB scapă de eliminare, atunci când Filip primeşte doar galben pentru o intrare foarte dură la Vînă, dar şi de gol, atunci când Achim gândeşte prost două faze favorabile.

Pe fondul dominării teritoriale a oaspeţilor, FCSB dă lovitura. Morais pasează bine în careu, Coman dă mingea pe lângă Ghiţă, iar acesta din urmă îl trânteşte pe mijlocaşul FCSB cu o intervenţie de amator. Penalty, unul pe care Cojocaru îl respinge în primă fază, dar Tănase e primul la minge şi înscrie.

Viitorul 1 la vestiare, Viitorul 2 pe teren

Ambii antrenori schimbă la pauză. Nedelcu iese şi intră Roman, iar Drăguş îi lasă locul lui Iacob. Dar diferenţa e făcută de abordare. FCSB continuă să îşi asume rolul de echipă în aşteptare, dar purcede la un presing avansat şi agresiv în jumătatea Viitorului. Tactica îi aduce lui Dică rezultate imediate. Florinel Coman şi Gnohere ajung uşor în situaţii de unu la unu cu portarul, dar ambii finalizează slab. Viitorul pare că pică definitiv şi se străduieşte să reziste mingilor aruncate în careul lui Cojocaru. 

FCSB nu e doar echipa mai limpede, ci şi echipa mai periculoasă. Boboc, Artean şi Ghiţă sunt K.O. aproape la fiecare fază, norocul lor fiind dat de lipsa de inspiraţie la finalizare. Dar…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.