Barem de corectare la Matematică. Care au fost subiectele

0

Edu.ro a publicat recent baremul la matematică, din cadrul Evaluării Naționale 2019. Absolvenții claselor a VIII-a au dat astăzi, 20 iunie, proba la matematică. Cum arată rezolvarea integrală a subiectului de azi?

UPDATE: Baremul corectat pentru proba de Matematică, din cadrul Evaluării Naționale 2019, a fost publicat pe Edu.ro.

Evaluarea Națională 2019. Rezolvarea subiectului la Matematică

Azi, elevii care urmează să înceapă liceul, au dat proba scrisă la Matematică. Eedu.ro a pus la dispoziție acestora baremul cu rezolvarea subiectului de la proba în cauză. În cursul zilei de vineri, 21 iunie, va fi proba la Limba și literatura maternă. Un număr de 154.956 de elevi ai clasei a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională, potrivit datelor centralizate de Ministerul Educației Naționale. Rezultatele oficiale vor urma să fie comunicate în cursul zilei de marți, 25 iunie, până la orele 12:00, în cadrul centrelor de examen.

Barem la Matematică pentru Evaluarea Națională 2019

Linia TELVERDE – 0800801100 – a fost pusă la dispoziție tuturor elevilor, de către Ministerul Educației Naționale, pentru a putea sesiza mai ușor eventualele nereguli. Numărul este disponibil în perioada cuprinsă între 18 – 20 iunie, între orele 8,00 – 16,00, iar vineri, 21 iunie, între orele 8,00 -14,00. Evaluarea Națioală se desfășoară într-o singură sesiune. Media obținută are o pondere de 80% în cadrul mediei pe baza căreia se va realiza admiterea la liceu.

Barem pentru proba la matematică din cadrul Evaluării Naționale 2019
Barem pentru proba la matematică din cadrul Evaluării Naționale 2019

Elev eliminat de la proba de Matematică

Un elev din Capitală a fost eliminat astăzi, joi, de la proba de Matematică din cadrul Evaluării Naționale. Acesta a avut la el un telefon mobil, conform Inspectoratului Școlar al Municipiului București. Reprezentanții ISMB au anunțat că incidentul a avut loc la Școala Numărul 81 din Sectorul 3. Regulamentul arată că dacă se contestă…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.