„Bad-boy” Kyrgios „recidivează”. Şochează cu un nou atac după ce l-a „răpus” şi pe Wawrinka

0

Meciul şi controversa pentru Nick Kyrgios. Australianul şi-a asigurat revenirea în Top 50, după ce a reuşit să îi elimine, mai întâi pe Rafa Nadal, apoi pe Stan Wawrinka în drumul spre semifinalele turneului de la Dubai, dar la finalul partidei din sferturi i-a şicanat pe spectatori, şocând, din nou, pe toată lumea: „de fapt, joc mai bine când publicul este împotriva mea. Iubesc situaţia asta, mă duce mai departe”.

Kyrgios a învins, consecutiv, doi câştigători de turnee de Mare Şlem: i-a salvat trei mingi de meci lui Nadal şi l-a învins după trei ore, apoi l-a depăşit pe Wawrinka, scor 7-5, 6-7(3), 6-4, în două ore şi jumătate.

În meciul cu Nadal, australianul ameninţa cu abandonul în primul set, târâindu-se pe teren, reuşind apoi să îşi atragă huiduieli din partea tribunei după o serie lungă de tertipuri, certându-se cu arbitrul, refuzând să aştepte la serviciu în momentul în care ibericul semnala clar cu racheta ridicată că nu este pregătit la retur, executând un serviciu de la nivelul şoldului şi preferând să cedeze un punct cu execuţie de pe loc printre picioare – în locul unei lovituri clasice. Kyrgios le-a făcut gesturi provocatoare fanilor după ultimul punct câştigat, iar strângerea de mână cu Rafael Nadal a fost una cât se poate de glacială şi scurtă.

Kyrgios a vărsat sânge în startul duelului cu Wawrinka, după ce s-a julit serios la încheietura mâinii când a plonjat după o minge. Apoi, Nick a ieşit din nou învingător dintr-un meci pe care l-a încheiat cu crampe, în care a fost din nou apostrofat de spectatori, a fost avertizat de arbitru, l-a scos din minţi pe elveţian cu time-out-urile medicale, a dialogat în contradictoriu cu fanii, iar la final i-a răspuns în stilul caracteristic reporterului la interviul cu învingătorul,…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.