Bacalaureat 2019. Ce subiecte au căzut la proba orală a limbii engleze

0

Bacalaureat 2019. Elevii care au terminat clasele a XII-a și a XIII-a susțin, pe 12 și 13 iunie, proba orală într-o limbă de circulație internațională. Cei care vor să își facă o idee despre subiectele de limba engleză au la dispoziție modelele care au căzut la examenul din anul precedent.

Bacalaureat 2019. Subiectele de la proba orală a limbii engleze

La proba orală a limbii engleze, elevii primesc un material audio (atașat mai jos în articol) în care o femeie vorbește despre modul în care avocații ajută oamenii. Pe foaia cu subiecte sunt 4 întrebări la primul punct, cu câte 4 variante de răspuns. Li se cere, spre exemplu, să spună ce încearcă avocații să facă, ce înseamnă pro bono, ce încearcă avocații să explice și ce tip de Drept va practica femeia.

Subiecte limba engleză
Subiecte limba engleză
Subiecte limba engleză

La cel de-al doilea subiect sunt 6 întrebări, tot cu câte 4 variante de răspuns fiecare. După ce ascultă un material audio cu un interviu acordat de fostul premier Theresa May, elevilor li se cere, spre exemplu, să explice de ce Brexitul este un moment istoric pentru Marea Britanie.

Subiectele la limba engleză, atât cele în format audio, cât și cele imprimate, pot fi descărcate de AICI.

https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2019/06/C_engleza_audio_Model.mp3

O altă cerință pentru elevii care dau Bacalaureatul la limba engleză, proba orală, este să precizeze de ce au ales britanicii să iasă din Uniunea Europeană, în opinia fostului premier Theresa May.

Una dintre întrebări este formulată astfel: „Prin votul pentru Brexit, britanicii au arătat că – A. Nu sunt mulțumiți de Guvernul European. B. Vor să dețină controlul asupra afacerilor externe. C. Nu le place să fie conduși. D. Sunt foarte hotărâți.”

Elevii mai primesc încă o foaie cu 3 subiecte. Prima întrebare este: „Preferi o carte sau un film despre un anumit subiect? De ce?”

La punctul 2, li se cere să descrie o…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.