Azi, ora 19.00, TVR 1: România – Ungaria, la Euro 2018 de handbal feminin. Toate calculele calificării în semifinale | Alte sporturi, Alte sporturi, HANDBAL, Sport, Ultima oră, ultima-ora

0

România – Ungaria, la Euro 2018 de handbal feminin. Tricolorele se califică în semifinale dacă bat sau fac egal. De asemenea, ne-ar putea duce în penultimul act și un eșec la maximul două goluri. Meciul cu maghiarele, azi, ora 19.00, la TVR 1.

Tricolorele se califică în semifinale dacă bat. O victorie ne-ar scuti de alte calcule. Am termina Grupa Principală 2 pe prima poziție.

Dacă termină egal, fetele lui Martin Ambros ar acumula cel puțin 7 puncte și nu pot scăpa locul 2.

Chiar și cu un egal, România poate prinde locul 1, dacă Olanda pierde cu Germania, iar în semifinale ar juca cu locul 2 din Grupa principală I, Franța, Muntenegru sau Suedia.

Tricolorele pot ajunge în semifinale și în cazul unei înfrângeri cu Ungaria, dar la maximum două goluri. Pentru asta e nevoie însă ca Norvegia să învingă Spania!

În această situația, România ar fi la egalitate de puncte, șase, cu Ungaria și Norvegia, dar ar termina pe locul 2 și ar juca în semifinale cu Rusia, câștigătoarea Grupei principale I.

În acest moment clasamentul în trei între România, Ungaria și Norvegia arată astfel: România (golaveraj +8), Norvegia (+5), Ungaria (-13). În cazul în care pierdem la trei goluri diferență avem același golaveraj cu Norvegia (+5), iar următorul criteriu de departajare este numărul mai mare de goluri marcate în meciurile dintre cele trei echipe aflate la egalitate. Norvegia are 61 de goluri marcate (23 cu România și 38 cu Ungaria). Astfel, România, care are 31 de goluri marcate Norvegiei, ar trebui să înscrie cel puțin de 31 de ori și cu Ungaria.

Rezultatele între România, Norvegia și Ungaria:
România – Norvegia 31-23
Ungaria – Norvegia 25-38

S-ar putea ajunge și la egalitate între cinci echipe, dacă România pierde cu Ungaria, Germania bate Olanda, iar Norvegia învinge Spania.

Situația în acest moment între cele cinci formații arată astfel:

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.