Avionul în care se afla Emiliano Sala, dat dispărut: „Nu cred că mai trăiesc!”. Nantes şi-a anulat meciul, familia e în stare de şoc, fanii lui Cardiff au adus flori la stadion, atacantul a avut o previziune sumbră: ce i-a spus unui coleg, cu puţin timp înaintea decolării

0

  • Un avion de mici dimensiuni la bordul căruia se afla Emiliano Sala (28 de ani), noul transfer al englezilor de la Cardiff City, a dispărut de pe radar îm zona alterney, în Canalul Mânecii. Potrivit presei engleze, vârful pe care Cardiff l-a achiziţionat cu 15 milioane de lire, se întorcea la Cardiff, după o ultimă vizită la Nantes, unde s-a fotografiat, luni, alături de foştii săi coechipieri. Avionul a dispărut de pe radar luni seară, în jurul orei 20:30.
  • La puţin timp de la apariţia ştirii, Nantes a anunţat că amână meciul din Cupa Franţei, cu Entente Sannoid-Saint-Gratien, iar şeful căutărilor, John Fitzgerald, a dat o previziune sumbră: „Nu cred că mai sunt în viaţă!”.

UPDATE: La întoarcerea la Nantes pentru ultima poză alături de colegi, Sala i-a mărturisit colegului Nicolas Pallois că zborul făcut cu aceeaşi aeronavă, un model Piper Malibu aparţinând propietarului lui Cardiff City, a fost „turbulent” şi că se teme pentru zborul înapoi, informaţie dezvăluită de fotbalistul lui Nantes jurnaliştilor din Hexagon şi preluată de englezii de la Daily Mail.

„The Last Goodbye”. Sala şi-a luat rămas bun de la foştii colegi, cu puţin timp înainte să se îmbarce înapoi, spre Cardiff 


UPDATE: Prima reacţie oficială a clubului Cardiff City a venit printr-un comunicat postat pe site-ul oficial:”Suntem şocaţi la auzul veştilor că avionul a dispărut. Noi ne aşteptam ca Emiliano să aterizeze noaptea trecută în Cardiff şi astăzi să fie prima sa zi altărui de echipă.

Patronul nostru, Tan Sri Vincent Tan şi preşedintele Mehmet Dalman sunt îndureraţi. Am luat decizia de a anula antrenamentul, iar toate gândurile echipei şi staff-ului să fie alături de Emiliano şi de pilot. Continuăm să ne rugăm pentru veşti bune”


UPDATE: La stadionul celor de la Cardiff au început să apară flori cu…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.