Avionul în care se afla Emiliano Sala, dat dispărut: „Nu cred că mai trăiesc!”. Fanii lui Cardiff au adus flori la stadion, atacantul a avut o previziune sumbră: ce i-a spus unui coleg, cu puţin timp înaintea decolării. UPDATE | Anunţul Poliţiei

0

  • Un avion de mici dimensiuni la bordul căruia se afla Emiliano Sala (28 de ani), noul transfer al englezilor de la Cardiff City, a dispărut de pe radar îm zona alterney, în Canalul Mânecii. Potrivit presei engleze, vârful pe care Cardiff l-a achiziţionat cu 15 milioane de lire se întorcea la Cardiff, după o ultimă vizită la Nantes, unde s-a fotografiat, luni, alături de foştii săi coechipieri. Avionul a dispărut de pe radar luni seară, în jurul orei 20:30.
  • La puţin timp de la apariţia ştirii, Nantes a anunţat că amână meciul din Cupa Franţei, cu Entente Sannoid-Saint-Gratien, iar şeful căutărilor, John Fitzgerald, a dat o previziune sumbră: „Nu cred că mai sunt în viaţă!”.

UPDATE: Căutările avionului în care se afla Emiliano Sala au fost suspendate de poliţia britanică pentru această noapte, astfel că se vor relua mâine după răsărit: „În cursul celor 15 ore de căutări, în care am folosit mai multe dispozitive atât aeriene cât şi navale, au fost găsite mai multe obiecte plutind în apă. Nu am putut confirma până la această oră dacă ele fac parte din aeronava dispărută. Nu am găsit nimic în legătură cu cei aflaţi la bord. Dacă au aterizat pe apă, şansele lor de supravieţuire sunt, din păcate, la această oră, extrem de mici. Două avioane şi o barcă încă efectuează căutări”, a anunţat Poliţia din Guernsey.


UPDATE: Ken Choo, CEO-ul lui Cardiff a oferit, în urmă cu puţin timp, un mesaj cu privire la momentele şi emoţiile prin care trec toţi cei din conducerea clubului englez: ”Suntem foarte şocaţi după ce am auzit că s-a prăbuşit avionul. Tan Sri Vincent Tan, proprietarul clubului, şi…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.