Avion dispărut de pe radare între Nantes și Cardiff. Fotbalistul Emiliano Sala se afla la bord

0

ACTUALIZARE. In 2013, Sala, care e impresariat de Nicolas Higuain, fratele fotbalistului Gonzalo Higuain, a fost propus l-am Petrolul. Discuțiile nu au avansat!

Sala se afla într-un avion ușor care a decolat de la Nantes, din Franța, și se îndrepta spre Țara Galilor. Atacantul argentinian era unul dintre cei doi pasageri aflați la bordul avionului Piper Malibu, care a dispărut luni dimineață.

Fotbalistul de 28 de ani, care a jucat la Nantes până acum, a fost cumpărat pe 20 ianuarie de clubul din Premier League pentru 15 milioane de lire sterline.

În urma cu mai puțin de 24 de ore, Sala a postat pe Instagram o fotografie alături de foștii săi coechipieri de la Nantes, între care și portarul român Ciprian Tătărușanu.

Aeronava în care se afla Sala a decolat de la Nantes la ora locală 19:15 și zbura la 1.500 de metri când pilotul a contactat turnul de control, cerând să coboare mai mult.

Când a ajuns la o altitudine de 700 de metri, avionul a pierdut contactul cu turnul de control.

Zborul a dispărut de pe radar lângă farul Casquets, cunoscut printre marinari ca locul multor naufragii, la 13 km nord-vest de Alderney.

Căutările aeronavei au început la scurt timp după aceea, dar în cursul nopții, la ora 02.00, au fost suspendate „din cauza intensificării vântului, a înrăutățirii condițiilor meteo de pe mare și a vizibilității scăzute”, a adăugat poliția.

Aeroportul Cardiff a confirmat că aeronava urma să sosească din Nantes, dar o purtătoare de cuvânt a spus că nu există detalii suplimentare.

Căutările au fost reluate, marți dimineață.

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.