Avioanele-restaurant în care chiar o să-ți placă să mănânci

0

Pentru majoritatea, mâncarea pe care companiile de zbor o servesc nu e tocmai bună. Totuși, există anumite avioane care oferă o experiență net superioară.

Nu vorbim despre avioanele unor companii de zbor premium, ci de aparate de zbor transformate în restaurante, pe pământ.

Deși par destul de neîncăpătoare atunci când trebuie să stai ore bune pe un scaun cu spațiu limitat pentru picioare, avioanele pot servi foarte ușor ca loc de luat masa, dacă sunt amenajate corespunzător.

Există astfel de restaurante în mai multe locuri din lume. Aici sunt câteva dintre ele.

El Avión, Manuel Antonio, Costa Rica

Avionul folosit este un C-123 Fairchild. A fost abandonat în anii ‘80 la Aeroportul Internațional din San José. În 2000, proprietarii l-au cumpărat, remodelat și transformat în restaurantul care este acum.

La Tante DC10, Accra, Ghana

Înainte să fie transformat în restaurant, avionul era perfect operațional. Acum funcționează drept loc unde se poate lua masa, chiar într-o locație de lângă aeroportul din oraș. Ce obișnuia să fie clasa întâi, acum este zona de așteptare iar clasa economy este zona unde se poate mânca.

Hawai Adda, Ludhiana, India

Avionul este un Airbus 320 care obișnuia să aparțină companiei de zbor Air India, pentru a transporta pasageri. Inspirat de Maharaja Express, cel mai luxos tren indian, Hawai Adda este primul restaurant de acest tip din țara asiatică.

Steaks on a Plane, Bolton, Marea Britanie

Acest restaurant este numit după celebrul film, Snakes on a Plane, dar nu este nici pe departe la fel de periculos. Este vorba despre un Boeing 737 fără aripi în care poți intra doar pentru masa de prânz. Sau, dacă vrei, poți comanda mâncare la pachet, ca la drive thru, printr-o trapă din fuzelaj.

Runway 1, Haryana, India

Pentru a putea lua cina în acest Airbus A320, trebuie mai întâi să-ți cumperi un bilet de îmbarcare….

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.