Avancronica Marelui Premiu al Marii Britanii: Hamilton, favorit în fața propriilor suporteri

0

După victoria surprinzătoare obținută de Max Verstappen în Austria, Lewis Hamilton intenționează să-și ia revanșa în cursa de casă de la Silverstone, în contextul în care rivalii de la Ferrari avertizează că monopostul nu se potrivește circuitului britanic.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Mercedes a câștigat primele opt curse din acest sezon, iar dominația a fost întreruptă în mod surprinzător în Marele Premiu al Austriei de Max Verstappen, care a adus prima victorie pentru motoristul Honda după o pauză de aproape 13 ani.

Cu toate acestea, Mercedes își păstrează statutul de favorită pentru Marele Premiu al Marii Britanii de la sfârșitul acestei săptămâni.

Pe de o parte, echipa germană nu se va confrunta cu temperaturile ridicate din Austria, iar pe de altă parte Lewis Hamilton a obținut 4 victorii în ultimele 5 curse desfășurate la Silverstone.

„Temperaturile ridicate din Austria au expus cea mai mare vulnerabilitate a monopostului nostru și nu am putut lupta pentru victorie. Din fericire, vara britanică are temperaturi moderate, așa că răcirea nu ar trebui să fie o probema majoră. Am avut unele dintre cele mai bune performante pe circuite cu o largă varietate de viraje, așa că ar trebui să fim într-o formă bună”, explică Toto Wolff, directorul de motorsport al Mercedes.

În schimb, rivalii de la Ferrari anticipează că nu vor putea emite pretenții la victorie ca urmare a configurației circuitului.

„Nu ne așteptăm ca circuitul să se potrivească în mod deosebit monopostului nostru, dar la fiecare cursă am văzut ca echilibrul de forțe se poate schimba, de multe ori în mod neașteptat”, a precizat șeful Mattia Binotto, cu referire directă la victoria obținută de Verstappen în Austria.

O…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.