Avancronica Marelui Premiu al Chinei: Formula 1 aniversează cursa cu numărul 1000 din istorie în mijlocul conflictului dintre Vettel și Leclerc

0

Sebastian Vettel și Charles Leclerc se pregătesc pentru o nouă confruntare directă în Marele Premiu al Chinei, cursa cu numărul 1.000 din istoria Formulei 1.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

După eșecul înregistrat în Bahrain din cauza unei defecțiuni tehnice, Ferrari se îndreaptă cu mari speranțe spre circuitul de la Shanghai, care va găzdui în 14 aprilie cursa cu numărul 1.000 din istoria Formulei 1.

Scuderia speră să obțină o victorie care să confirme progresele arătate în urmă cu două săptămâni, însă între Sebastian Vettel și Charles Leclerc au început deja să apară unele tensiuni. După ce a ignorat ordinul echipei de a rămâne în spatele lui Vettel „pentru încă două tururi” în debutul cursei din Bahrain, Leclerc afirmă că obiectivul este să-și învingă coechipierul.

„Până la urmă, vrem să ne batem unul pe celălalt și cred că asta este ceva normal în fiecare echipă. Întotdeauna vrei să-l bați pe coechipierul tău, pentru că el este cel care concurează cu același monopost ca tine”, afirmă Leclerc.

În schimb, Vettel s-a confruntat cu un val de critici la adresa greșelilor de pilotaj comise în Bahrain și a găsit un susținător oarecum surprinzător în persoana lui Lewis Hamilton, care i-a luat apărarea la finalul cursei.

„Poate că Hamilton esre singurul care nu are memoria scurtă. Cred că am fost pe aici de mult timp și este evident că, pe cât de mult îmi doresc să-l înving, la fel de mult și el vrea să mă învingă”, a declarat germanul.

Între timp, cei de la Mercedes sunt îngrijorați de performanțele înregistrate de Ferrari în Bahrain. Germanii estimează că au pierdut aproape o jumătate de secundă pe liniile drepte, în condițiile în care circuitul de la Shanghai…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.