Avancronica Marelui Premiu al Australiei: start în noul sezon al Formulei 1

0

Sebastian Vettel și Lewis Hamilton sunt pregătiți să reia lupta pentru titlul mondial în noul sezon de Formula 1 care începe duminică, în timp ce rivalii de la Red Bull și Renault stau la pândă pentru a profita de eventualele oportunități.

Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Cosmopolitul oraș Melbourne este din nou gazda startului sezonului de Formula 1, iar piloții au revenit cu zâmbetul pe buze după o pauză de aproape patru luni.

Sărbătoarea revederii este umbrită de decesul directorului de cursa Charlie Whiting, survenit chiar la Melbourne în urma unui embolism pulmonar. Totuși, pe măsură ce ne apropiem de startul propriu-zis al Marelui Premiu, piloții se concentrează deja pe obținerea unor performanțe cât mai bune.

Ferrari este considerată favorită după testele premergătoare noului sezon, iar Sebastian Vettel este încrezător că poate repeta performanța de anul trecut, când a obținut victoria.

„Suntem mai pregătiți decât anul trecut, monopostul nostru pare să funcționeze bine. Este doar prima cursă și suntem un pic nervoși pentru că nu știm exact unde suntem. Cred că suntem toți vânători și vânați, dar sper să fiu în poziția vânatului”, a declarat germanul.

Între timp, Lewis Hamilton insistă că Mercedes nu este în cea mai bună formă și că este, probabil, singura echipă din top 3 care nu a pregătit update-uri pentru Australia.

„Nu vorbeam prostii când am spus că avem multă treabă de făcut. Toată lumea face un pas înainte după teste, dar noi nu am adus update-uri. Ferrari aduce de regulă update-uri la prima cursă și va fi interesant să vedem cum funcționează update-urile Red Bull”, a declarat britanicul.

Hamilton se referă la anunțul făcut de Red Bull potrivit căruia update-ul…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.