Aurel Beldeanu a fost operat cu succes de meningiom

0

Transportat de la Craiova în București, lui Beldeanu i s-a descoperit o altă problemă medicală decât cea constatată la internare, afecțiune de care a fost operat la Spitalul Bagdasar-Arseni, la Secția de Neurochirugie 3. Beldeanu spune că omul care l-a salvat este tocmai Ilie Balaci, fostul său coleg de echipă.

‘În biserică, atunci când l-am pupat pe Balaci și am leșinat, a vrut a să-mi transmită mesajul: «Du-te la control, că ai ceva»! Așa mi s-a descoperit problema asta, de care am fost operat. Este vorba despre o bucată de carne crescută între pielea capului și scalp, dar care nu era de natură cancerigenă’, a fost mesajul trimis de Beldeanu, de pe patul de spital.

‘Nu a suferit niciun atac vascular’

Fiica fostului fotbalist a ținut să mulțumească personalului medical. ‘A fost operat de meningiom de către domnul doctor Vasile Ciubotaru și de doamna doctor Ligia Tătăranu, doi oameni minunați, excepționali, doamna asistent-șef Ioniță Izabella, doamnele asistente Aldea Mirela, Perța Cristina, Mircea Geta, Neagu Gabriela, domnul asistent Stancu Nicolae și tuturor celor care, din primul moment, au fost lângă noi, inclusiv doamnele infirmiere, care își fac treaba cu multă responsabilitate și afecțiune față de bolnavi, în frunte cu doamna Dogaru Maria, o minune de femeie. Le mulțumim din suflet. Oameni care și-au făcut treaba exemplar’, a fost mesajul trimis de Andreea Beldea, fiica fostului fotbalist.

Contactat de Libertatea înainte de operație, de pe patul de spital, Beldeanu a fost succint: ‘Sunt OK!’. Atunci, Andreea Beldeanu a oferit mai multe detalii despre starea medicală a tatălui ei: ‘Este bine. Vorbește, merge singur. Tocmai citește ziarul Libertatea. Nu a suferit niciun atac vascular, niciun preinfarct. A făcut o lipotimie pe fond emoțional. Ținea foarte mult la Ilie Balaci. Generația lor formează o adevărată familie. Familia a…

 

Citeste continuarea pe: AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.